divendres, 31 d’octubre del 2014

Kookai al 50%

S’acaba l’octubre, i el novembre es presenta amb moltes novetats comercials: noves obertures, re-ubicacions, remodelacions i canvis de nom, i per contra, també  alguns comerços que tanquen, però que abans de fer-ho, liquiden el seu inventari. És el cas de  La Cuca, la Merceria Sardà, la Cotilleria Isern, o el darrer, Kookaï.

kookai

Kookaï, és la firma de moda per a dona, a Reus situada a la Plaça Mercadal, 5.  Ofereix una oferta femenina de moda i accesoris, que dins de la formalitat aporta un toc desenfadat i jugant amb estampats propis i colors alegres.  Jo hi he anat aquesta setmana a treure el cap, ja que degut al tancament, tenen tots els seus productes al 50%, i la veritat es que val la pena aprofitar-ho. Tenen disponible la nova col·lecció tardor-hivern 2014/15, caracteritzada per ser molt acolorida, amb els colors claus de la temporada: el groc, el mostassa i el granat, com uns dels principals protagonistes, estampats en tons grisos, jerseis d’estil retro i bàsics amb tocs brillants i detalls que els fan especials. 







A més, també trobem una sèrie de vestits i samarretes print, amb originals figures de personatges.



I després de emprovar-me alguna proposta amb groc i veure que realment no és el meu color...vaig apostar per dos jerseis en negre per portar amb faldilla o amb leggins i botins negres. Tendeixo a comprar-me sempre coses amb més color, però després sempre em fa falta una peça més bàsica, així que vaig aprofitar l'oportunitat!



Un amb màniga reglant, amb escot desbocat, cremalleres daurades a les mànigues i detall brillant a la part del coll. 




I l'altre, més curt, de tall recte, brillant de la part frontal i a les colzeres. 





Si us agrada aquesta firma de moda, aprofiteu els últims dies, que després si volem trobar les propostes de Kookaï ens tocarà anar a El Corte Ingles...

_____________________________________________

Pots seguir L'Aparador de Reus a

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada