divendres, 24 d’octubre del 2014

Racons de casa

Arriba el cap de setmana, temps per fer una escapada, visitar la familia, sortir amb els amics, anar de compres i arreglar les nostres llars. A més durant aquesta època és quan, igual que nosaltres, les llars van adoptant un altre look i les anem adaptant a la nova estació. Comencem a canviar l’armari, a guardar la roba de platja i els vestidets de tirants i recuperar les jaquetes i els jerseis. A desar la roba de llit fresca, i recuperar el cobrellit i alguna que altra manta, i reorganitzar una mica l’espai, adaptar-lo a les nostres rutines, al dia a dia. 

Segur que teniu racons, habitacions o espais de la vostre llar que us agraden més que d’altres, que heu decorat amb especial atenció o on hi teniu algun record o algun detall especial, i d’altres que segur que voldríeu redecorar. En el post d’avui us descobreixo alguns dels espais, racons i objectes de casa que m’agraden especialment, alguns amb objectes de comerços de Reus, d’altres plens de records i d’altres amb objectes únics fets a mà.   

Els meus sotagots preferits, que vaig adquirir a Grans Detalls, la botiga de mobiliari i complements per a la llar del C. de les Galanes. Un establiment amb molt d'estil i grans detalls per descobrir. Podreu trobar-hi moltes idees per redecorar les vostres llars. 




M'encanten les cadires escollides per la taula del menjador. Les vam comprar a Draps de Casa. El disseny m'encanta. El seu estil vintage amb acabat envellit en color blanc, fabricades amb fusta d'om i amb el seient de jonc.   




Espelmes de colors de Casa Viva i caixa-llibre d'estil vintage de la Finestra, una botiga preciosa de Santa Carles de la Ràpita del que ja vaig escriure (aquí), un regal d'aniversari molt últil per guardar-hi claus, papers i cartes, i alhora decoratiu. 



Llibres, albums, records de viatges, receptes de cuina...records i informació útil entre un aguantallibres en forma de Vespa, de Nahuel, i una llanterna portada d'una aventura pel Marroc...  



El rellotge "digital" que marca l'hora al menjador. Un dels objectes que podiem trobar a La Gabia, la botiga de complements i decoració situada al C. del Vent que va tancar a finals de 2012, i un jerro de vindre d'IKEA ple de roses de fusta de colors adquirides a mercadets d'artesania. 



Una de les últimes incorporacions: el nostre vinil de Tot Colors. Un trosset de Delta a casa....



El meu sofà i els coixins fets amb retalls de tela de Designer Guild de Mobles Perpinyà,  que donen la nota de color a l'espai. I el coixinet "cake shop" de la botiga de mobiliari i complements per a la llar L'Estil a Mida.   




El meu premi concedit per Josep Baiges del blog El Món de Reus i la nostra bola del món, per ajudar-nos a escollir el nostre pròxim destí...



Detall del bany principal, en blanc i negre. Accessoris de bany en porcellana blanca d'estil vintage de Leroy Merlin, una gran troballa! I mirall amb marc de quadre d'estil clàssic envellit, fet a mida per Constantí Art, al C. Carnisseries Velles, 3.  




El dormitori: un ambient càlid, dolç i confortable. Mobiliari de Mobles Falcó, paper d'estampat floral en tons beige i morats de Designer Guild de Mobles Perpinyà, roba de llit de Textura, i les làmpades de sobretaula: dues Miss K de Flos, disseny de Philippe Starck, de Luxiform Il·luminació 




I per acabar el meu espais preferits de la casa: el meu vestidor, dissenyat a mida per l'interioriste Jaume Montesó i adquirit a Mobles Falcó de l'Aldea. 





_____________________________________________

Pots seguir L'Aparador de Reus a

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada