dilluns, 13 d’octubre del 2014

Running: l'esport més "Low Cost"

running

La frase “ara he de començar a fer esport” o “he de començar a anar al  gimnàs, sí o sí” també són algunes frases típiques d’aquesta època, moltes vegades prounciades en un dilluns com avui, però que malauradament no sempre van acompanyades de l’acció. Qui no fa esport, és perquè no vol, això està clar però és cert que especialitzar-te en un esport concret, la majoria de vegades pot resultar car: roba tècnica, accessoris i complements específics, inscripcions, quotes o lloguers de pistes o sales...però també hi ha alternatives molt econòmiques, que sigui per la conjectura actual o sigui pel que sigui, s’han convertit en autèntica tendència.  
En aques cas, Decathlon, la cadena de botigues especialitzades en equipament esportiu, és l’aliat perfecte per iniciar un nou sport, i amb això intentar mantenir una rutina esportiva que ens posarà en forma, ajudarà a establir o mantenir una bona figura i alhora farem salut! Si vols començar a realitzar un esport està clar que el primer que et farà falta és l’equipació específica, i per començar, el millor és no fer una gran inversió, mai se sap cap on podem tirar....i amb això Decathlon és perfecte: preus accessibles en una àmplia oferta de productes específics de més de 35 esports diferents tan de marques internacionals com de les seves pròpies: Quechua, b’Twin, Kipsta o Tribord, Kalenji, Domyos, etc..
I si ajuntem esport econòmic + sense horaris + tendència, la millor resposta que en surt és: el running. Estareu d’acord amb mi que posar-vos unes bambes, unes malles o un xandall i sortir al carrer en qualsevol hora del dia i posar-vos a corre és la opció més econòmica i eficaç de posar-nos en forma. Si a més, voleu començar una mica més equipats sense fer una gran inversió, doncs una bona opció és Decathlon. Podeu visitar qualsevol de les seves botigues que tenim a prop: Reus, Tarragona, Vila-Seca, Tortosa, o la seva botiga online.
Pel que fa a mi, m’he proposat tornar al gimnàs. Però com que de vegades això d’anar fins a un gimnàs costa i no sempre quadren els horaris, el que si que tinc clar és que he de fer esport així que ja he començat practicant l’opció “running”, recuperant peces de roba que tenia perdudes al fons de l’armari i, com us deia, adquirint alguna peça específica al Decathlon de la seva marca pròpia Kalenji, especialitzada en running, i a molt bon preu!


decathlon


Per a mi...
decathlon reus





Per a ell...






I mitjons per als dos



I per als dies que ens bé de gust alguna cosa més tranquil·leta o fer de “domingueros” per la muntanya, el calçat ideal!  





Enllaços d’interès:
Apartat de consells per a running de Decathlon: Guía de Consells per running.   
Yo Dona – 10 Consejos para iniciarse en el running

_____________________________________________

Pots seguir L'Aparador de Reus a

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada