dimecres, 15 d’octubre del 2014

Suma’t al rosa pel Càncer de mama

Faig una parada important en els posts relacionats amb les nostres rutines per escriure avui d’un tema que també pren rellevància aquest mes d’octubre.  Perquè aquest mes es vesteix de rosa, aquesta vegada però, per a un molt bon motiu: El Dia Internacional del Càncer de Mama, el pròxim 19 d’octubre.
Es per aquest motiu que la AECC ha organitzat una sèrie d’activitats i actes per ajudar a la conscienciació, prevenció i a la recollida de fons per a la investigació d’aquest tipus de càncer, el primer patit per les dones de Catalunya (1 de cada 9 segons l’ICO)
Les activitats començaran el pròxim divendres 17 d’octubre al Mercat Central de Reus, on s’instal·larà un punt d’informació (de 9h a 14h i de 17h a 20h)
Un acte que vull destacar és la Conferència realitzada el mateix divendres 17 d’octubre a les 19h, al Casal de les Dones, a la Plaça de la Patacada, en la qual les ponents Elena Nolla (psicòloga), Marta Pena (Testimoni) i Rosa Baró (Dietista-Nutricionista) ens parlaran i ens donaran la seva visió sobre aquesta temàtica, des de cadascun dels seus àmbits.



A més, durant el dia 18 d’octubre, també s’instal·laran 6 punts més d’apropament a la població repartits pels carrers del centre de Reus.

Per la seva banda, algunes marques comercials conjuntament amb la revista Glamour també s’han volgut sumar a la iniciativa de la AECC fent que les nostres compres donin suport a la causa destinant els beneficis obtinguts als programes de la Associació Espanyola Contra el Càncer de Mama. Una sel·lecció de productes, alguns dels quals, disponibles en els comerços que tenim a la ciutat que podem adquirir des del passat 19 de setembre fins al 20 d’octubre.
A Nice Things, al C. Galera, 18, recolza la lluita contra el càncer de mama dissenyant i oferint-nos aquesta pochette: una cartera de mà estampada en rosa. 22€ (disponible fins el 18 d’octubre)



Per la seva part, la marca de cosmètica i maquillatge Astor ha creat tota una campanya denominada #besosrosas a través de la seva fan page de Facebook i a més ofereix l'esmalt d’ungles "Perfect Style Gel Shine" (7,5€) i el pintallavis "Soft Sensation Color & Care" (11,20€) en la tonalitat rosa i marcats amb el llaç rosa, que podrem trobar en moltes de les perfumeries de la ciutat.




En la mateixa línia, Estée Lauder, la firma de cosmètica d'alta gama s'uneix a la causa amb el llançament d'un set exclusiu de productes compost per un pintallavis i dos esmalts d'ungles, presentats en un cluch de color rosa. 



I per últim, a Reus, la marca de calçat i complements Clarks, que trobem al Centre comercial del Pallol, ens ofereix la bossa de mà, model Timble Weave, d’estil retro en cuir tensat, i cadena metàl·lica, per 150€.




I no oblideu sumar-vos al rosa a través de les xarxes socials #sumatealrosa #sumatalrosa

_____________________________________________

Pots seguir L'Aparador de Reus a

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada