diumenge, 26 d’octubre del 2014

Promo exclusiva Trasquilón: Tractament 3 en 1 d’Aveda

Seguint amb la temàtica del blog d’aquest més: establir rutines i reorganització, no hi podia faltar una nova promo de Trasquilón Perruquers. Aquesta vegada, la proposta del centre és una experiència global i única per preparar tot el nostre cos a la nova estació. Una experiència que us deixarà com a nous de cap a peus! Tractament 3 en 1: Exfoliació i nutrició corporal + Exfoliació i nutrició facial + Exfoliació capil·lar, rentat, eixugat i pentinat. Un ritual de bellesa sensorial, relaxant i de benestar del que podeu gaudir a un preu increïble. Una oferta exclusiva que Trasquilón Perruquers ofereix a tots els seguidors i lectors de L’Aparador de Reus, i als seus clients.



¿Que és? És un tractament global, exfoliant i estimulant, que mitjançant una exfoliació corporal, facial i capil·lar amb els productes AVEDA produïts a partir de flors i plantes naturals, i olis essencials purs, s’eliminen les cèl·lules mortes, deixant la pell fina i renovada. A més l’experiència és personalitzada, ja que durant el ritual, experimentes un viatge sensorial a través d’una aroma de flors i plantes escollida, escollit segons el teu estat anímic i les característiques de la teva pell, que ens atorgarà una profunda sensació de benestar, ens ajuda a relaxar-nos, i a potenciar els efectes dels productes aplicats.  



¿Per a que ens serveix? Els experts ens recomanen un peeling 4 vegades a l’any, coincidint amb les estacions de l’any. En aquesta ocasió, l’experiència ens servirà per posar a punt la nostra pell i hidratar-la després de l’estiu, quan el bronzejat se’n va i tenim la pell més seca, sense llum i fins i se’ns  descama.  Gaudir d’aquest tractament complert (cos-cara-cap) ens prepararà al 100%. L’exfoliació capil·lar, potser és la més desconeguda, però molt beneficiosa, ja que a més de la sensació de frescor que produeix, consisteix en una neteja profunda de la dermis i la epidermis, obrint el porus perquè el cabell no es debiliti, evitar la caiguda i potenciar els efectes de tractament aplicats a posteriori.  

¿En que consisteix la promo? Podràs gaudir d’un pelling global de 2h i 30’ de durada, que inclou:
  • Exfoliació corporal amb Aveda Body Polish Formula, dutxa amb el sabó Calming body cleanser, un gel calmant que neteja suaument mentre que els seus aromes calmants contribueixen a la relaxació de cos i ment, i massatge corporal amb crema hidratant Aveda.
  • Tractament facial amb els productes de la família Botanical Kinetics i Tourmaline d’Aveda: neteja, exfoliació, tonificació i nutrició.
  • Exfoliació capil•lar, rentat i eixugat del cabell, amb pentinat inclòs.

Tot per tan sols 59€, un tractament que té un preu habitual de 95€.




¿Quan poder gaudir-ne? Només cal que reserveu la vostra experiència en un dels dos centres Trasquilón Perruquers, al C. Santa Teresa, 44 de Reus o trucant al 977 33 03 11 o al C. Soler, 7 de Tarragona o trucant al 977 243 838 (Horari de dilluns a divendres de 9 a 20h i dissabtes de 8:30 a 14h). Feu referència a aquesta promoció de L’Aparador de Reus, o bé presenteu el cupó que trobareu a sota.  Promoció vàlida del 27 d’octubre al 15 de desembre.

peluqueria trasquilon - tratamiento aveda

Jo ja he gaudit d’aquest Pack 3 en 1, i us puc assegurar que tan l’experiència com els resultats són  increïbles! Us aconsello que gaudiu d’aquesta experiència i que us reserveu un matí, una tarda o un migdia per a vosaltres, en sortireu del tot renovades. Dediqueu temps a cuidar-vos!

Enllaços d’interès:


_____________________________________________

Pots seguir L'Aparador de Reus a

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada