dilluns, 6 d’octubre del 2014

BlueSilk: Cosmètica Natural Holística

Amb l’inici de la tardor i la “tornada a l’escola” és quan podem dir que comencem de nou, coincidint en el moment ideal per establir i proposar-nos noves rutines i reorganitzar la nostra vida i la nostra llar. Així que durant aquest mes anireu trobant a L’Aparador de Reus, propostes relacionades amb aquests temes: llar, bellesa, esport, alimentació, i evidentment no hi faltarà algun post de moda.
Començo avui amb un post de bellesa. És hora de cuidar-nos les que no ho fèiem, o de canviar l’autobronzejador,  l’aftersun i el protetor solar per cremes que ajudin a preparar la nostra pell per al nou clima. Ara és un moment perfecte per proposar-nos una disciplina diària. Jo amb el tema de cremetes sóc un desastre, ho reconec. Però si que estic d’acord en que aquesta època és un moment ideal per intentar establir una rutina de bellesa, i aquesta vegada crec que aconseguiré una certa constància.
Sense dubte,  la clau està en trobar productes adequats a cada pell, que et vagin bé i que en puguis notar uns certs efectes. Al mercat hi ha tot tipus de productes d’infinitat de preus, de tipus, per a mil coses i adequades per a tothom, el que hem de fer és trobar cadascú la combinació perfecte. 
Per donar-vos alguna idea, avui us porto un nou projecte, una nova marca i una nova empresa de Reus: BlueSilk Cosmètica, que comercialitza els seus productes a través de la botiga online i la botiga física al Carrer Galanes, 50, a Reus. 


Aquest projecte es va materialitzar el passat mes de juny a nivell online a través de www.bluesilkcosmetics.com i uns mesos després, a finals d’agost, obra les seves portes la botiga física amb centre d’estètica. BlueSilk Cosmètica és defineix com a cosmètica natural holísitca, basada en productes naturals amb principis actius purs i d’alta qualita, des d’ingredients tradicionals com els olis essencials o les plantes medicinals, fins a ingredients d’última generació com l’àcid hialurònic d’alta densitat, el col·lagen, proteïnes plasmàtiques o carbohidrats, combinats amb altres tècniques alternatives com l’aromoteràpia o la cromoteràpia. La clau és la total integració: estar tan bé per fora com per dins.





Els productes de BlueSilk no han estat testats en animals, i es basen en fórmules magistrals antigues recuperades, elaborats per un laboratori farmacèutic familiar de Valencia amb una llarga trajectòria en l’elaboració d’aquests tipus de productes. A més però de la seva marca pròpia, a BlueSilk també trobem productes de la marca polonesa Ziaja, una marca que parteix de la mateixa base: elaboració de productes basats en fórmules innovadores i ingredients naturals d’alta qualitat, no testats en animals i de ph neutre.   


Vaig tenir el plaer de passar una tarda amb la Carmen (administradora) i la Carol a la seva botiga, allí vaig poder descobrir els seus productes, així com provar alguns d’ells i descobrir les seves nombroses propietat que ens poden anar bé per infinitat de coses. El client de BlueSilk Cosmètica no és aquell que només vol una crema, sinó aquell que busca consells de com tractar-se, tan a nivell corporal, facial i fins i tot pel cabell. A més, com ja he comentat, el mateix establiment també és centre d’estètica on podem gaudir de tractaments naturals al 100%.

Respecte als productes,  trobem una àmplia oferta amb una relació qualitat-preu molt bona. Des d’olis essencials i vegetals, sense més afegits com l’arbre de té, sèsam, aurica, raïm, calèndula o ametlles dolces.




Cremes hidratants o nutritives per a tot tipus de pell



Llets netejadores, tònics i sèrums.




He tingut  l’oportunitat de provar el tònic facial (per a tot tipus de pell) amb els principis actius naturals d’aigua de roses, aigua de tarongina i oli de calèndula, que ajuda a retirar les restes d’una neteja anterior, refresca, calma, tonifica i prepara la pell per als posteriors tractaments. Jo personalment no havia utilitzat anteriorment aquest tipus de productes i la veritat és que la sensació és molt bona.



A més, també he pogut provar el sèrum reafirmant que conté entre altres components: col·lagen, elastina i aloe barbadensis, que a més d’aportar una agradable sensació de frescor, provoca un efecte de tensió i fermesa, i la textura és molt agradable, gens grassa.



A més també trobem cremes corporals, gels, sabons i xampús i fins i tot productes de maquillatge.




Si encara no ho coneixeu us aconsello que doneu un cop d’ull a la seva web o bé, que us apropeu a la seva botiga al C. De les Galanes, 50. Segur que descobriu alguna cosa nova i potser incorporeu algun dels seus productes a la vostra rutina de bellesa. A més, si dieu que heu llegit aquesta post, que veniu de part de L'Aparador de Reus o aconseguiu 5 segells de fidelització en la vostra primera compra, podreu gaudir d'un tractament facial holístic gratuït.  Quina millor manera de començar la temporada, no creieu? 




_____________________________________________

Pots seguir L'Aparador de Reus a

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada