dilluns, 20 d’octubre del 2014

Ami Iyök, la nova marca d’ecocosmetica arriba a Reus

El passat divendres 10 d’octubre, va tenir lloc la presentació de la nova marca d’ecocosmètica Ami Iyök a la província de Tarragona. Concretament, l’esdeveniment el va organitzar Espai M Perfums, i va tenir lloc en el propi establiment del C. Del Vindre, 21-23 de Reus.




La presentació va comptar de dues parts. La primera, una sessió especial per a bloggers en la qual vaig tenir el plaer de poder assistir, conèixer la marca, provar els seus productes i passar una molt bona estona amb l’Adriana Costa, especialista tècnica i trainer d’Ami Iyök cosmetics, l’Eli d’Espai M Perfums, i les altres bloggers de la zona: la Halley Recasens de Belladona Durmiente (blog i canal de Youtube de Belllesa), la Vanesa del Canal de Youtube Itaquerta i la Sigrid de Nicecoworld (blog d’ecologia), i també la Montse Carrillo especialitzada en ecocosmètica. 


Imatge cedida per Sigrid de Niceworld

Imatge cedida per Sigrid de Niceworld

Imatge cedida per Sigrid de Niceworld

Després presentació oberta al públic perquè tothom pogués conèixer la marca. L'esdeveniment que va comptar amb la col·laboració Cellers Pascona oferint-nos un dels seus vins, el Trencaclosques: un vi suau, fresc i elegant, 100% Syrah, DO Montsant. 




Ami Iyörk és una marca  recent, creada a principis anys que ofereix productes de cosmètica natural i orgànica certificats per Nature i EcoControl GMBH, que es nodreix de la unió de tres pilars bàsics:  cosmètica, disseny i tecnologia, creats des de l’honestedat i el respecte al medi ambient, i tot englobat sota el concepte SLOW AGEING: viure més a poc a poc per envellir més lentament. Despertant, cuidant, protegint i revitalitzant la pell per evitar el seu envelliment prematur.




L’idea d’Ami Iyörk és crear una cosmètica ecològica de luxe. Per molt que el nom ens despisti, Ami Iyök és una marca catalana. La fundadora de la marca, l’Elena Alarcon comença amb aquest projecte després d’un viatge a la selva de Costa Rica on va conèixer el grup ètnic Bribrí, i va quedar meravellada de l’aprofitament dels recursos naturals com a tractaments de bellesa respectant la mare terra, en el seu idioma “Ami Iyök”. D’aquí el nom, la filosofia i el projecte en si.





Com a resultat de tot, tenim una gama completa de productes cosmètics facials i corporals basats en els 44 actius naturals més poderosos de la naturalesa de diferents indrets del món, formulats en la seva màxima concentració per oferir els màxims resultats. Entre ells trobem el Sacha Inchi, que anomenen "or líquid amazònic" o l'Oli d'Oliva ecològic, aquest últim tan pròxim.
Tots productes que no han estat testats en animals, ni tan sols la matèria primera, i tenim la certificació de que els processos d’extracció també són sostenibles.




El packaging és una autèntica meravella, elegant i sofisticat, totalment orgànic, amb un disseny plegable i reutilitzable, fabricat amb fusta de xop procedent de plantacions controlades certificades, respectuós amb el medi ambient.  Els envasos són de vidre violeta, amb tecnologia biofotònica. Això bloqueja tot l’espectre de la llum visible, excepte la llum ultraviolada, per tal de garantir la millor protecció contra el procés d’envelliment que provoca la llum visible i permet perllongar la conservació i la eficàcia dels productes.  




En la presentació l’Adriana ens va explicar la rutina proposada per la marca: des de l’exfoliant facial botànic EXFONAT, la mascareta purificant OCEAN MASK a base d’argila i llots marins, i el tònic facial ultra-hidratant  antioxidant HIBISTONIC.




Després tenim el sèrum reparador contorn d’ulls EYE SERUM GLAM, un sèrum orgànic per pells sensibles formulat per reduir els signes de la fatiga i l’estrès. Combat i prevé les línies d’expressió més acusades, com les bosses o ulleres.
I el sèrum facial MY PERFECT SKIN, dissenyat per unificar el to de la pell, tancar porus i retornar la suavitat necessària per lluir un rostre sa i d’aspecte sedós.




Seguidament una de les seves 2 cremes: la DRYSKIN-OASIS, la crema facial anti-arrugues, per a pells seques que combina Oli d’Oliva, Sacha Inchi, Bambú, Cera d’abelles i oli d’ametlles, per a reestructurar i fortificar la pell. I la IYÖKBALANCE, la crema facial equilibrant per a pells mixtes-grasses, pensada per equilibrar el PH amb Aloe Vera com a actiu principal.  Les dues cremes que contenen Tens’Up, un tensor vegetal amb efecte lifting i Argireline, anomenat “Botox Light” que ha revolucionat el món de la cosmètica pel seu alt poder antiedat.



I la crema de nit, ULTRARICH DREAM, una crema molt especial, que més que una crema és un cerat que es torna oli per no portar res d’aigua. És un ungüent d’efecte intensiu, que regenera i prepara la pell per al dia següent compost de Mantega de Karité, Oli d’Argan, Oli d’Oliva, Sacha Inchi, Oli d’ametlles i Cera d’abelles, Encens indi i Bambú, amb tocs de Lavanda.




Com a complement, tenim el primer anti acne orgànic certificat, STOPSTOS. Un sèrum que equilibra, calma, regenera i prevé l’acne i alhora unifica el to de la pell.
Pel que fa als tractaments corporals Ami Iyök ens proposa la crema anticel·lulítica orgànica  CELUCOMBAT, amb ingredients com Cacau, Cafeïna, Fucus, Heura, Galzeran i Llimona, a més d’Aloe Vera, Mantega de Kanité, Sacha Inchi que combinats amb Centella Asiàtica potencien les propietats anticel·lulítiques i reafirmants amb resultats visibles a curt termini. També tenim la crema hidratant corporal intensiva BODYBUTTER que a més, calma la irritació, el picor, i ajuda a mitigar les estries.




I per últim, PHOTOSHOP-OIL, l’oli hidrant corporal solar amb efecte or, compost per Oli de Monoi de Tahití i filtres solars de raig UV (Factor 15), que tot i ser un producte molt nou, aquest estiu ja causat furor pel to bronzejat únic que aporta.




Segur que les més enteses trobeu a faltar algun producte, no? Doncs sí, falta la netejadora, però no patiu que la marca ja hi està treballant i per Nadal la tindrem disponible!

I ja ho sabeu, si voleu conèixer més sobre els productes d'Ami Iyök, i incorporar-los a la vostra rutina de bellesa, els tenim disponibles a Reus, a Espai M Perfums. 


_____________________________________________

Pots seguir L'Aparador de Reus a

1 comentari:

  1. ¡Hola Judit!

    Genial l'entrada, molt completa i amb molta info i fotos. M'agradat molt! Como te lo curras :)

    Un petó ben fort, ens veiem aviat! Va ser un plaer compartir amb totes vosaltres la filosofia de la marca.

    ResponElimina