diumenge, 30 de novembre del 2014

Snoopy està de moda

Snoopy, aquest personatge de la tira còmica de Peanuts compleix 65 anys, i varies marques han apostat per rendir-li homenatge, igual que ja va passar als 60 anys. 
El fidel acompanyant de Charlie Brown s'ha convertit durant els darrers anys, en una icona pop. 
Han sigut varies firmes importants que han apostat per incloure aquest graciós personatge a les seves col·leccions: Colette, Fay i fins i tot Lladró! 


snoopy peanuts fay
Col·lecció Peanuts de Fay

snoopy peanuts fay
Col·lecció Peanuts de Fay

Evidentment, les grans cadenes ja s'han ocupat de "copiar" la tendència per servir-nos-la l'alternativa "low cost" i així tots puguem anar a la última.

Zara ha estat una de les marques que ha apostat per aquest personatge en els seus prints, i jo ja tinc una de les seves propostes: Una desuadora colorida de tall ample, amb l'Snoopy i el seu inseparable Woodstck (Emilio) presentat en diferents disfresses i per multiplicat. Una peça de roba que segons els entesos s'agotarà! I jo ja tinc la meva!!!!!  







Oysho, la marca de roba interior femenina, per la seva part ens proposa una àmplia col·lecció de roba interior, roba d'estar per casa, pijames i complements amb Snoopy com a protagonista. 








Però no només han sigut aquestes dues firmes pertanyents al grup Inditex la que s'han unitat a la moda Peanuts. Per exemple OPI, la marca especialitzada en productes per a la cura de les ungles, en especial esmalts, ha creat una col·lecció especial Peanuts formada per 4 tons diferents d'esmalts d'ungles, on els colors protagonistes son el groc i el negre, els colors de la samarreta de Charlie Brown. (Trobem OPI a la perfumeria Bodybell, al Centre Comercial Pallol, a Reus)


Vans, la marca de sabatilles, ha recuperat un print original dels anys 80, amb l'estampat "Snoopy and the Gang" i "Camp Snoopy" en una col·lecció de sabatilles. 






I a nivell més local, també tenim alguna alguna proposta amb aquest simpàtic personatge. A Despatx E trobem aquest moníssim mocador ple de Snoopys


Font: Despatx E

Font: Despatx E


_____________________________________________
Pots seguir L'Aparador de Reus a

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada