dimarts, 18 de novembre del 2014

Els Mitjons Feliços

Comencem la setmana amb un post especialment divertit, us presento els mitjons feliços, els mitjons de la marca Happy Socks, disponibles a Pujol Vilà.


Avui escric d’un producte original i colorit per a homes. Tot i que més que més que per a ells,  pot ser un producte bastant unisex, el que passa és que a Reus, el trobem a Pujol Vilà, la botiga especialitzada en moda masculina, situada al Raval de Jesús, 44, de Reus.  Pujol Vilà és una empresa familiar dedicada des del 1951 a vestir els homes, sent una de les botigues més emblemàtiques i amb més trajectòria professional en l’àmbit del comerç tradicional, amb una atenció i tracte personalitzat. En aquest establiment, potser més conegut per la majoria com a sastreria o vestits de cerimònia, també hi podem trobar altres seccions amb roba de caire més jove, informal i sport, que a més de diverses peces de vestir, inclou sabatilles esportives “sneakers” de marques com Aro, Asics o Onitsuka Tiger, i una selecció d’aquests originals mitjons de Happy Socks.    

 

 


Happy Socks és una marca sueca fundada al 2008 especialitzada en el disseny, la confecció i la distribució de mitjons de colors, poc convencionals. Una gama extensa de mitjons plens de vida i colors vius, d’estampats variats, combinacions de formes i colors.
A més del seu original disseny, son uns mitjons d’alta qualitat, deixant transpirar a la perfecció el peu.



Els seus dissenys estan fabricats en punt de cotó, amb puny de canalé. Generalment amb la puntera i el taló en color llis, per accentuar el contrast de les ralles, els punts o els rombes.



I aquesta va ser la nostra elecció...






Ah! I a Casa Pujol tenim una selecció pensada per als peus dels homes, però a la web deHappy Socks també en tenim per dona, infantils i peces de roba interior, doneu-hi un cop d’ull, són tots molt divertits!!!





I si aneu algun dia d'aquests a Barcelona, el passat 6 de novembre van obrir una botiga "Pop Up". Un concepte de botiga conceptual que romandrà oberta per un temps limitat, i que ara, a Barcelona està situada al C/Rec, 32.   

Així que per aquestes festes, s’ha acabat regalar els típics mitjons avorrits  de color blau marí. Aquí teniu una opció molt més divertida i atrevida! No us sembla? 

_____________________________________________
Pots seguir L'Aparador de Reus a

1 comentari:

  1. Hola Guapa!
    M´encanten!!
    Sóc molt fan dels mitjons de colors i aquesta són una passada
    Els buscaré!
    ptooo

    ResponElimina