dimecres, 26 de novembre del 2014

El meu parell de New Balance

New Balance s’ha convertit en una firma de moda, més enllà de la marca de sabatilles esportives,  que era fa uns anys. Actualment, són innumerables els models de calçat d’aquesta marca. Durant els últims anys, les sabatilles New Balance s’han convertit en el calçat de moda. Són moltes les models, it girls, celebrities i bloggers que s’han unitat a la filosofia de la marca, i no només per les seves seccions de running, sinó també per complementar els seus looks més relaxats, aconseguint "casual outfits" genials! Serà pel seu confort, per l'amplia gama de colors o, per aquest disseny d'aires vintage? El cas és que estan causant furor! 



NB, és una marca de calçat que comença el seu camí a principis del S.XX a Estats Units, creant uns arcs de suport per a l’empenya i sabates ortopèdiques. No es fins als 60’ que la marca guanya reputació per la fabricació de calçat esportiu. A partir d’aleshores, la firma ha sabut mantenir aquesta reputació per oferir un producte de qualitat amb especial atenció a cada detall: les costures, les teles i els colors, a més de la seva adaptació a les tendències de cada moment, convertint-se en una de les millors marques del mercat de calçat esportiu.
Dins a la gamma de calçat de NB, trobem 4 grans seccions de sabatilles: running, fitness, de tenis i lifestyle. A Reus, podem trobar petites seleccions d’aquesta marca a diversos establiments: botigues d’esport, sabateries i botigues de moda.

El model 420 és el best seller i el model insígnia de la marca que fuig de la vessant més esportiva. És un dels dissenys més clàssics de la companyia. Un model que s’ha mantingut durant el pas dels anys.

New Balance modelo 420

New Balance modelo 420
New Balance modelo 420


Jo em vaig decantar pel model 410, una de les altres icones de la marca. Un model en que es mescla l’ant i el niló. Un model que es reinventa cada temporada amb diversos detalls, com els acabats metal·litzats de determinades peces de la sabatilla, o estampats en la tela que forma les pales i la part de l’empenya.
La meva selecció va ser en color negre amb detalls en verd i rosa fúcsia. El detall rosa no podia faltar! És un calçat super lleuger i còmode, perfecte pel dia a dia, i per aquells looks més esportius o casuals. Vaig comprar-les al 2Q, la botiga de roba d’home i dona d’estil jove i urbà del Carrer de La Galera. Val a dir que l’estil d’aquest tipus de complement va molt acord amb la seva col·lecció de peces de roba. Allí tenim disponibles entre 6 i 8 models de sabatilles de la secció “lifestyle” de la marca, tan d’home com de dona, totes molt xules, algunes més discretes i d’altres més extremades.  A més, és molt interessant perquè a més de la numeració estàndard, també tenim disponibles mitges talles, així que si per exemple esteu entre un 37-38 o un 38-39, us anirà genial, com a mi!








_____________________________________________
Pots seguir L'Aparador de Reus a

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada