dimecres, 12 de novembre del 2014

Origami Art & Teràpia: Creacions de paper

"Les meves creacions d'origami, d'acord amb les lleis de la natura, requereixen la utilització de la geometria, la ciència i la física. També abasta la religió, la filosofia i la bioquímica. 
Sobretot, vull que descobreixin l'alegria de la creació per les seves pròpies mans...
La possibilitat de creació és infinita"

Akira Yoshizawa, 1988


Segons Lluïsa Crusells, aquest text defineix a la perfecció el que vol ser el seu nou espai: Origami Art & Teràpia, la primera botiga-taller de la ciutat, especialitzada en Origami. Un espai inaugurat el passat divendres a la 1a. planta del Carrer Llovera, 43-45, compartint espai amb l'escola de Patchwork, Patchworkmania

L'objectiu d'Origami Art & Teràpia és descobrir-nos tots els beneficis que ens pot aportar aquest art d'origen japonès que consisteix en el plegat de paper sense la utilització de tisores ni cola, per obtenir figures de formes variades, escultures de paper. Beneficis com el desenvolupament de les habilitats motores pel treball amb les dues mans i els dos hemisferis del cervell, activació de les capacitats intel·lectuals i creatives, activació de la concentració, l'atenció i la memòria, i l'augment de l'autoestima, l'alegria, la satisfacció i, l'orgull pel treball propi.  




No em vaig voler perdre l'acte d'inauguració d'aquesta nova escola, on vaig poder veure-hi algunes de les magnífiques creacions que es poden arribar a fer amb paper, creacions de la pròpia Lluïsa, capaç de crear veritables obres d'art. 






Origami Art & Teràpia ens ofereix la possibilitat de realitzar cursos i tallers per conèixer aquest art i gaudir dels seus beneficis, o bé, encarregar i comprar creacions personalitzades: objectes de decoració, regals, peces per publicitat i fotografia, muntatges i aparadorisme, detalls per bodes, inauguracions, batejos, i fins i tot làmpades, i tot, de paper i fet a mà. 






El que si que vaig percebre a la inauguració d'aquest nou espai, va ser molta il·lusió, molta felicitat i moltes ganes, així que felicito a la Lluïsa i a tots aquells que participen en aquest projecte per portar-nos a Reus un concepte totalment nou, i desitjar-los-hi tota la sort del món! 




_____________________________________________
Pots seguir L'Aparador de Reus a

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada