divendres, 5 de desembre del 2014

Sushi & Cocktails

Arriba divendres, i una nova proposta pel cap de setmana. Fa uns dies vam anar a sopar a Sora Sushi & Cocktail Lounge. El restaurant japonès situat al C. Mar, 14. Un espai singular, d'estil molt cosmopolita, on menjar un bon sushi i/o prendre una molt bona copa. 



Sora Sushi & Cocktail Lounge ens ofereix una experiència diferent, més pròpia d'una gran ciutat. Una combinació perfecte entre restaurant i pub, un "gastropub", on passar una bona estona, ja sigui sopant-hi o prenent una copa. Trobem una àmplia carta de sushi, coctktails elaborats amb fruites naturals i gintònics premium. Però a més, també ens ofereixen servei a domicili, cuina per emportar i la possibilitat de preparar-te els plats a casa teva, un servei que del que podem gaudir a partir de 20€ per persona. 



Ja havíem anat en alguna altre ocasió a fer un cocktail, però no havíem gaudit d'una experiència completa: Sushi, Coctktail i Dj en directe, i si a més, tot està boníssim doncs... que més és pots demanar? 




La nostra elecció va ser un pack "Be more" format per 20 peces de Maki i Nigir, i uns deliciosos Nigiri de Foie. Boníssim!!!!




Uns Yakitori (brotxetes de pollastre amb llavors de sèsam) 



Per beure, un vi peculiar, Oroya, un vi blanc jove, DO Vinos De la Tierra Blanca, elaborat especialment per combinar amb sushi i la cuina japonesa en general.   




Per acabar l'àpat vam escollir uns sushis de xocolata, que van volar tan ràpid que no vaig poder ni fer la fotografia, i això és el que en va quedar...




I per arrodonir la vetllada, uns cocktails: Gintònics elaborats de forma genial! Tots amb el seu toc ideal, combinant ginebres premium amb les tòniques, les fruites fresques i les especies que hi queden millor, amb un toc ben original.  




Per l'ocasió però, jo vaig escollir un dels meus coctktails preferits: una Pinya Colada, i puc garantir que és la millor que m'he pres en molt de temps. Un cocktail elaborat amb pinya natural, tallada al moment, i amb la mesura perfecte de ron i de llet de coco. Una cosa increïble, us ho asseguro!!!   




Us recomano que gaudiu de l'experiència, i sinó us agrada el sushi, no us podeu perdre els seus coctktails, ni els seus gins! Una delícia!!! 
_____________________________________________
Pots seguir L'Aparador de Reus a

1 comentari: