dijous, 11 de desembre del 2014

Lots de Bellesa

Ja estem en plena campanya de Shopping Nadalenc, moment de sortir al carrer, contemplar els aparadors decorats per l’ocasió, buscar idees, i trobar els regals perfectes.
Avui us proposo una idea diferent, útil i amb un punt d’originalitat: Els Lots de Bellesa. Regals especialment pensats per a les dones, per regalar, regalar-vos o apuntar-ho a la carta dels Reis Mags....
Regalar un lot de productes de bellesa és una cosa força senzilla, un regal que a la majoria de dones ens agrada i apreciem. Només us cal anar molts dels comerços especialitzats en cosmètica i perfumeria i fer el vostre propi lot, però avui, el que us proposo son lots amb un punt diferencial i exclusiu, tan per la marca com pels productes en sí.
Un dels Lots de Bellesa és el DAILY COLLECTION SET 2014 de la prestigiosa marca de cosmètica nínxol Eve Lom, una marca que trobem en exclusiva, a Reus, a Espai M Perfums, l’establiment especialitzat en perfumeria i cosmètica d’autor, que trobem al C. Del Vidre, 21-23, del que ja he escrit diverses vegades.


Aquest pack conté productes de bellesa per a la cura facial: la seva prestigiosa CLEANSER de 50ml, la netejadora més famosa de la firma que us garanteixo de primera mà que és increïbles i els seus resultats són espectaculars, la MORNING TIME CLEANSER de 50ml, el KISS ME, el seu bàlsam labial pràctic i hidratant per als llavis secs, i una mini talla de la genial RESCUE MASK, la mascareta amb base d’argila que descongestiona, hidrata i unifica el to de la nostra pell.
El preu del pack DAILY COLLECTION SET 2014 de Eve Lom és de 85€. Sense dubte un molt bon regal.




Per altra banda, tenim els packs que ens ofreix la marca de cosmètica natural AVEDA, disponible a Trasquilón Perruquers (al C. Santa Teresa, 44 de Reus i al C. Soler, 7, de Tarragona) També us he parlat d’aquesta marca, que m’encanta, i que he tingut el plaer de provar en diverses ocasions. Aveda ens ofereix una àmplia gama de productes per a la cura del cabell i la pell del cos i de la cara i per Nadal, ens proposa una sèrie de packs de bellesa de diferents tipus i diferents preus, des de 28,50€ fins a 94€, que inclouen diferents dels seus productes exclusius. A més, la presentació també és especial: trobem els productes en un packging artesanal, fabricat al Nepal amb paper certificat Wildlife Friendly.





I, l’última opció que us presento avui, és la possibilitat de realitzar un pack de productes de la marca BlueSilk Cosmetics, la marca de cosmètica natural holística amb seu, botiga i centre d’estètica a la nostra ciutat, al C. Galanes, 50. Recordareu que també us he parlat d’aquesta innovadora marca aquí, una marca basada en productes naturals amb principis actius purs i d’alta qualitat, a preus molt competitius. Doncs bé, també teniu la possibilitat de confeccionar un lot personalitzat amb els seus productes ajustant-se a les característiques i al pressupost de cadascú.



Ah! A més, si us feu seguidors de la pàgina de facebook de BlueSilk Cosmetics, accedint aquí, podreu participar al sorteig d'una cistella de productes valorat en més de 80€. 




Que us semblen aquestes propostes? Segur que a totes ens agradaria que ens regalessin algun d’aquests lots de bellesa aquest Nadal, oi? 

_____________________________________________
Pots seguir L'Aparador de Reus a

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada