dilluns, 22 de desembre del 2014

La Duquesa Cupcake

Ja fa uns quants anys que la rebosteria creativa va aflorar al nostre país, avui en dia però, ja ha arribat a un nivell de perfeccionament i professionalitat impressionant, arribant a crear no només menjà vistós, sinó veritables meravelles. Són molts, i sobretot moltes, els artistes anònims que van perfeccionant les seves tècniques, exigint-se cada vegada més, fent d’aquest art, la seva activitat d’oci. Així com aquell que fa manualitats, patchwork, restaura mobles o balla salsa, ni ha d’altres que fan pastissos creatius.
Com ja sabeu, a Reus tenim varis establiments especialitzats en aquesta matèria, oferint-nos eines i accessoris, ingredients i idees, per elaborar aquest tipus de creacions, cada un, amb les seves particularitats. Avui us presento un d’aquests establiments del que tenia pendent escriure des de fa temps: La Duquesa Cupcake.


La Duquesa Cupacake és un establiment que després dolçor per tots els racons, i no només pel que si ven i cuina, sinó per la cuidada decoració del local en el qual destaca el color rosa per sobre de tot. Un local regentat per una jove emprenedora, la Francesca Duque, que va decidir obrir el seu propi negoci el passat 6 de setembre de 2013, situat al Raval Sant Pere, 20 (quasi tocant a la Plaça de la Sang).



A més d’oferir productes especialitzats i exclusius, La Duquesa Cupcake busca sempre la originalitat i la funcionalitat per a la seva exigent clientela.


A més el local també disposa d’una àmplia i equipada cuina-taller on la Francesca cuina les seves creacions, encàrrecs personalitzats per a tot aquell que ho desitgi, i on ofereix cursos d’especialització diferents, portant veritables professionals d’arreu del país i de l’estranger; autèntics Gurus de la matèria com els últims que han passat pel local: Pedro Olmedo, el creador de les “Tower Cake 3D”, la Cristina Viu de Stravaganza Cakes, Robledo García de Velvet Cakes o Ingrid Martí, especialista en tècniques de pintura a mà alçada sobre fondant i Cukiart Valencia especialistes en galetes Springerle.




L’epoca de Nadal és un bon moment per a esplaiar-se en aquest tipus de creacions, com alternativa als torrons o per anar-ho combinant. I no falten els motius nadalencs i els accessoris per adaptar les creacions a aquest moment tan especial. A La Duquesa Cupacke trobem tot un ventall de productes especials de Nadal. Així que si us agrada la rebosteria i teniu traça, encara esteu a temps per donar un toc especial als vostres àpats  amb creacions originals, que alhora donaran un toc especial i decoratiu als vostres àpats. 






Dins de la seva oferta, també ofereix el servei de “Taules Dolces” (Sweet Tables), que com el seu nom indica son les taules amb dolços de tot tipus, decorades de forma molt especial ideals per esdeveniments com bodes, comunions, batejos, aniversaris....  I ja pensant amb l’any que ve, en tenen previst una Masterclass de Sweet Tables (Taules dolces) impartit per Robledo García i la pròpia Francesca Duque, el 21 i 22 de març a Mataró, i el 23 i 24 de maig a Reus, a la Duquesa Cupcake. Però de ben segur que ens tenen altres sorpreses preparades, per a tots aquells interessats esteu atents a la Fan Page de Facebook de la Duquesa Cupacke, o bé, a través de la seva botiga online, en la qual a més, podreu descobrir i comparar molts dels productes.


__________________________________________
Pots seguir L'Aparador de Reus a

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada