dimarts, 16 de desembre del 2014

De tasts pel Magatzem

Fa molt de temps que tenia pendent escriure sobre El Magatzem, un comerç especialitzat en la venta de begudes, que va obrir fa poc més d'un any. Trobem El Magatzem al Pol. Ind. Agro-Reus, al C. Recasens i Mercader, 43 (Davant del Camp de Futbol del Reus Deportiu), en una nau industrial a la que s'ha sabut donar caliu i aconseguir un ambient molt agradable. 
Allí trobem una amplíssima sel·lecció de vins, caves, licors i tot tipus de begudes espirituoses i destil·lats, inclouen productes amb distribució exclusiva a la província,  així com aigües, refrescs i altres tipus de beguda, a més de copes i demés eines i accessoris relacionats amb el món del vi, el cava o els combinats...Tot el que us podeu imaginar i més! 
En quan els vins trobem infinitat de referències tan de producte nacional com estranger, dins aquestes, destacant els vins de les diferents DO de Catalunya. 
Tot i ser un local apartat del centre, val la pena anar-hi, fer-hi un vermut o passejar-se pels passadissos plens d'estanteries arrebossades d'ampolles mentre degustes un nou o desconegut vinet. 





Disposa de pàrquing propi per als clients, però si no us voleu desplaçar, us ho porten a casa. 
Aquests tipus d'establiment son especialment freqüentats en aquestes dates per adquirir-ne lots especials de productes, detalls especial per aquells que són del bon beure, o per comprar-hi els vins i caves pels àpats importants. Com us dic, la sel·lecció de productes és amplíssima, però a més, els lots que ens han preparat fan goig de veure, i de beure!!!  



Podeu veure'n una mostra, però també confeccionar el vostre de forma personalitzada.


A més, una de les particularitats d'aquest local, és la continua proposta de tasts que ofereixen, la majoria gratuïtes, que se celebren en una sala especialment condicionada per l'activitat.  
Fa uns dies per fi vaig poder assistir a un parell i descobrir els caves de Llopart, una bodega familiar situada a Subirats (Alt Penedès) que elaboren cava des del 1887 i que ofereixen un producte artesanal i d'una alta qualitat, actualment, amb una producció de 450.000 botelles en las que trobem 8 caves i 3 vins.



  
I en un segon tast varem poder descobrir la família de vins de Solà Clàssic, DOQ Priorat. Vins elaborats amb mètodes tradicionals i ecològics, oferint un producte molt interessant i de qualitat.  



Per aquesta setmana, El Magatzem ens proposa dos tastos. El primer Ximénez-Spínola de Jerez de la Frontera, avui, 16 de desembre a les 20h...


I el pròxim, dijous 18 de desembre, tast del Celler Gramona, de Sant Sadurní d'Anoia, on es podran degustació dels seus caves. 
Els tastos són gratuïts, només cal que reserveu la vostra plaça.



I per no perdreu-se'n cap estigueu atents a la fan page de facebook de El Magatzem, allí trobareu informació actualitzada de tot el que ens ofereixen. 
__________________________________________
Pots seguir L'Aparador de Reus a

1 comentari:

  1. No coneixia aquest establiment de begudes a Reus, i gràcies a buestro blog el vaig poder visitar el recomano.

    ResponElimina