dijous, 18 de desembre del 2014

Ring Ring a Reus

Avui us porto una nova proposta que tenim a Reus, una molt bona opció com a regal per aquestes festes: Ring Ring.


Ring Ring és un projecte que neix fa escassament un any, a finals de desembre de 2013, portat a cap per una mare i una filla, la Lourdes Ferrer i l'Anna Torres, que decideixen fer realitat un somni, i obrir un petit taller domèstic en el que creen anells i collarets molt vistosos i super originals. 




Els collarets i anells de Ring Ring estan fets a mà i dissenyats a partir de bombolles de vidre bufat que contenen diversos materials, com per exemple micro-esferes de polímer; làmines d'or, de coure o de plata; fil d'alumini o liquen d'Islàndia o cristall de roca, swarovski...






El fet de treballar amb una gran varietat de materials d'una àmplia gamma cromàtica, dóna a les seves joies una versatilitat i un dinamisme que les converteix en el complement ideal per una dona moderna i actual. 





Són peces d'un disseny de línies molt pures, minimalista i alhora molt original i vistós. Unes joies molt portables i que encaixen en qualsevol estil i edat. 




Els collarets Ring Ring estan muntats en plata (925) de 1a. llei. I en anells ens proposen dues línies, uns muntats en plata de 1a. llei i l'altra en metall amb bany de plata. D'aquesta manera es fa possible que el rang de preu sigui assequible a totes les butxaques: des de 16€ fins a 68€. 




Bé doncs, sapigueu que podem trobar els dissenys de Ring Ring des de principis d'aquest mes a JUD. Espai de Joies, al Carrer Ample, 39. La joiera on trobem joies contemporanis i d'autor amb un plus d'originalitat. 
Però a més, per als que no sou de Reus, també podeu trobar les seves creacions a Barcelona (IORANA, Carrer Diluvi, 10 i a COOPERATIVA D'ARQUITECTES JORDI CAPELL, Plaça Nova, 5) i a Pamplona (RUHNA, Calle Comedias, 19 Iruña) però a més, participen en molts mercadets d'arreu. Podeu seguir-los la pista a través de la seva fan page de Facebook



Personalment, m'encanten aquestes joietes amb cosetes dins. Crec que serà difícil resistir-se a un Ring Ring.... 


__________________________________________
Pots seguir L'Aparador de Reus a

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada