divendres, 29 de juny del 2012

I love Reus


Reus està de moda. O i tant! Crec que ja podríem considerar “Reus” com una marca comercial. Després de molts intents per part de diversos organismes per aconseguir fer de Reus més que el nom de la nostra ciutat, ara ja podem dir amb la boca ben oberta que Reus ven, i no només als russos...sinó que ven als propis ciutadans de la ciutat. I qui ho ha aconseguit han sigut els propis ciutadans de la ciutat, que amb idees innovadores han calat el sentiment dels reusencs. L’RTV, el Plim, Sant Pere i la Coia, el dillums, el xoll....
Com ja sabeu, va ser el meu aniversari del qual encara tinc moltes coses que explicar...i dos dels regals van ser productes clarament reusencs: un va ser un producte consolidat al mercat i ben conegut per la població, la figureta de la Mulassa, una rèplica amb miniatura d’un dels elements festius més entranyables de la ciutat, que aquests dies balla pels carrers, i que acostuma a estar-se a l’aparador de Cal Marsal, al Carrer Jesús, junt amb les altres figuretes dels gegants durant bona part de l’any.



I l’altre regalet, la samarreta RTV per excel·lència, creada recentment per dues reusenques, les germanes Oliva, i que vaig descobrir al mercat d’artesania del CreArt, la Mostra d’Art juvenil que es va realitzar el passat mes d’abril. Samarretes ben conegudes per bona part de la ciutadania i de la qual hi ha hagut una alta cobertura mediàtica, despertant l’interès de diversos mitjans de comunicació de la zona. Aquestes samarretes les podem adquirir a Saemisae  o bé a la botiga Batabat, al C. De les Galanes. 



A aquestes samarretes, fa poc i en motiu de la Festa Major se li van afegir una nova línea també de samarretes creades per Rafael Llevat, promotor del projecte Ganxet.cat, samarretes que amb un toc d’humor i originalitat fan referència a tres tòpics de la ciutat: La Coia, el Pere i el Plim. La meva mare porta per nom el nom de la patrona de la ciutat així que no es podia quedar sense la samarreta de Coia-Cola, no? I el Jony que va fer anys l’altre dia, li va anar perfecte la de Pere Nostre per lluir-la aquests dies de festa. Nosaltres les varem comprar a Cote Sud, al C. D’en Vilar, però vaig veure que al Centre Botànic, al C. Riudoms, també les venien, i evidentment també es poden comprar a través de Ganxet.cat





I l’últim objecte reusenc del qual parlaré avui, i que no podia faltar al meu canell és la polsera de boletes de I love Reus. L’últim descobriment reusenc que he fet, i que podem trobar a la botiga Natura del C. Jesús. 



Ja veieu, els que portem Reus al cor, tenim de tot per portar Reus al cos!
______________________________________________________

Ara pots seguir L'Aparador de Reus pel Facebook







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada