divendres, 22 de juny del 2012

El regal trampa


Fa quasi un mes que va ser el meu aniversari, i com acostuma a ser habitual, un aniversari comporta regals, i aquest any no em puc queixar! Ha estat espectacular! Però anem pas a pas. Avui escric del primer regal que va arribar: un regal que em va encantar, però que després vaig descobrir que era un regal “trampa”, un regal que no era el veritable regal, que vindria uns dies després...
Aquest regal trampa era una bicicleta! Bé, una bicicleta-test (o com diríem per aquí, bicicleta-torreta) de ferro forjat en blanc amb detalls florals, d’estil romàntic, que disposa d’un petit espai per col·locar-hi una planta.
Aquesta torreta tan particular és un altre dels objectes que podem trobar al Desván, la botiga de decoració que tenim al Passeig Prim i de la qual ja vaig parlar aquí. Sé que n’hi ha més models perquè ja les tenia controlades. És un d’aquells objectes que des de feia temps que em feia goig tenir, i que últimament he anat veient en altres botigues de decoració de la ciutat.
Doncs bé, evidentment, aquest particular test venia acompanyat d’una planta. Una planta preciosa, de flor blanca i radiant: una Spathiphyllums, també coneguda com bressol de Moisès, planta cullera o bandereta. És una planta d’interior neotropical, de fulles ovalades, afilades a la punta. La flor blanca, en realitat és una fulla que embolcalla les llavors en forma de manta. És una de les plantes més decoratives per interiors, tant per l’elegància i la brillantor de les seves fulles com per la floració purificadora d’aire.
Un regal molt bucòlic i alhora una forma original de regalar una planta!



La planta en qüestió va ser adquirida a la Floristeria Centre Botànic, al C. Riudoms 7, que durant els pròxims dies celebra el seu 20é aniversari, i ho fa a partir d’avui mateix a les 19h. amb la inauguració de l’exposició “CREIX” al mateix Centre Botànic, que durarà fins el 29 de juny i on es podrà gaudir de l’obra de 20 creatius multidisciplinaris: pintura, recitals, poesia, dansa, pastisseria creativa, escultura i evidentment jardineria i art floral. S'hi haurà d’anar no??
Per més informació podeu accediu al seu perfil de Facebook

1 comentari:

  1. Acabo de descubrir tu blog por casualidad y me ha encantado. Te sigo :)
    Un besazo enorme, y feliz domingo.
    http://zapatodetacon.blogspot.com.es/

    ResponElimina