dimarts, 2 de maig del 2017

Presentació i Sorteig de “La Coia” (Galeria d’Art Anquin’s)


L’art és cultura, això està clar, ja només per aquest motiu la Galera d’Art Anquin’s de Reus forma part d’un dels elements destacats aquest any que de la ciutat és Capital de la Cultural Catalana. Però és que a més, el seu protagonisme és encara més evident, lligat amb Didier Lourenço, l’artista que exposa la seva obra aquests dies a la galeria i de la seva "Coia", del què avui escric. Un post ple d’art i talent, però que a més, ve amb sorpresa...UN SORTEIG! 

Però comencem pel principi. Tots coneixem la Galaria d’Art Aquin’s de Reus, una galeria de renom internacional amb presència no només a la ciutat des de l’any 1973 i que actualment està situada a pocs metres de la seva antiga i coneguda situació, al C/Campoamor, 2, sinó que també s’ha creat un renom internacional amb presència a 5 fires d’art, cada any, a diferents ciutats Europees, i ara també online, a través de la seva botiga virtual on es poden comprar i consultar les seves obres.



La seva missió és apropar l’art a tothom. No podem mentir quan diem que l’art val diners, uns diners que potser no tot bon amant de l’art pot afrontar, per aquest motiu Anquin’s posa a disposició un sistema de finançament sense interessos, i a més, ofereix obres d’art a partir de 100€, en la que podem destacar les litografies, com exemple les de Didier Lourenço, l’artista en qüestió del que escric avui. 




En el següent vídeo podeu veure que són i com l’artista treballa aquest tipus d’obra d’art:


Des del passat 10 de març fins al pròxim 12 de maig, podem gaudir, i molt, us ho dic de primera mà, de l’exposició “Mirades” de Didier Lourenço (Premiar de Mar, 1968). Lourenço és un dels artistes amb una trajectòria més destacada de la galeria. En aquesta nova exposició ens porta la seva obra més recent en la que destaquen els grans rostres femenins que captiven per la seva mirada i per l’amalgama de colors que superposa, a les quals l’artista anomena “Les cares de Brooklyn” i una col·lecció de dones “Invisibles” realitzades en gran format sobre tela i paper. Didier Lourenço es centra en la figura femenina amb petites dosis de poesia i composicions tan atractives que arriben directament al cor de l’espectador. (Trobareu més info sobre l’artista i la seva obra aquí)







A més, junt amb l’exposició es va presentar, conjuntament amb el Celler “Clos Galena”, la nova etiqueta de vi “Galena” i la caixa serigrafiada creada per Lourenço, titulada “La Coia”, que recentment també es va presentar al “Museum of the City of New York”.  Trobem disponible la caixa d’una ampolla per 35€ i la de dues per 65€ a la pròpia galeria.



“La Coia” és una dona representativa de la ciutat de Reus, que porta el nom de la seva patrona i està envoltada de panots d’Antoni Gaudí, mentre olora una Rosa de Reus. Una imatge nova i suggestiva de la ciutat per celebrar que l’any 2017, Reus és Capital de la Cultura Catalana. Una imatge, que a més afegeixo, és dolça, bonica i desprèn aquest aire mediterrani tan propi nostre.



Però és que a més, i aquí ve una de les parts importants d’aquest post, l’artista també està creant una sèrie de 75 litografies de “La Coia” que es presentaran el pròxim dissabte 6 de maig a les 12h a la Galeria d’Art Anquin’s, una cita a la que no es pot faltar!







La litografia té una mida de 36x20cm i té un preu de 130€, tot i que, per a les 10 primeres persones que la reservin tindrà un preu especial de 100€. Però és que a més, la Galeria d’Art Anquin’s ofereix als lectors de L’Aparador de Reus la possibilitat d’aconseguir-la de forma gratuïta proposant-vos un SORTEIG!!! Per tal de participar només cal que empleneu el senzill formulari que trobareu a sota d’aquest post. Aquí us deixo les bases del sorteig:

  • El premi consisteix en una Litografia de la "Coia" de l'artista Didier Lourenço  
  • Deixar el vostre NOM, COGNOM i EMAIL de contacte al formulari que trobareu a sota. 
  • Seguir a través de Facebook a Galeria d'Art Anquins i a L'Aparador de Reus, i si ho voleu també d'Instagram (@anquinsgallery i @juditgt )
  • El termini per participar és el divendres 12 de maig a les 21h. 
  • El sorteig es farà a través de Sortea2 
  • El dissabte 13 de maig anunciaré el nom de la persona guanyadora a través d'aquest blog i ens posarem en contacte amb ell o ella via email per tal de facilitar-li tota la informació. 
MOLTA SORT!!!



I, recordeu! Us espero el dia 6 de maig a la Galeria d’Art Anquin’s (C. Campoamor, 2) a les 12h, amb vermut, coca i art de Reus!

Segueix-me a

instagramfacebooktwitterlovin



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada