dimecres, 26 d’abril del 2017

La Festa de la Primavera del comerç de Reus


Arriba la primavera als comerços locals de Reus, i com cada any Reus Promoció i El Tomb de Reus organitzen la “Festa de la Primavera” el pròxim divendres i dissabte, 28 i 29 d’abril. 2 dies amb activitats d’oci, música i animació pels carrers i, promocions, accions puntuals, i descomptes a moltes botigues de la ciutat.

Com a activitats més destacada la inauguració que tindrà lloc el divendres 28 d’abril a les 18h a la Plaça Mercadal, i el Photocall de la Primavera també instal·lat a la mateixa plaça per fer-se fotografies i compartir-les a través d’Instagram amb els hastags #magradareus i #primaverareus. A més, s’aniran realitzant diversos actes com actuacions musicals i animació.

Més a nivell comercial podeu veure els establiments participants i les seves propostes al programa de la “Festa de la Primavera” que podeu consultar aquí. Però aprofito q el post per destacar-ne algunes, ampliar una mica més la informació i també afegir alguna altra iniciativa que no apareix al programa. Així que aquí ho teniu!

Perfumeria Júlia Reus, Casio Watch Center Reus i Love & Paradise (C. Llovera)
Desfilada, amenitzada pel Dj. Rubén Ferré, divendres 28 i dissabte 29 a les 19h al Passatge Salvador Seguí i Rubinat (C. Llovera)
Per la seva part Casio Watch Center oferirà un 15% de descompte i una exhibició de Hip Hop  i Perfumeria Júlia descomptes especials i animació. 

- Las Termas de Ruham (Raval de Santa Anna, 26)
Com sempre, un dels grans participadors en aquest tipus d'accions comerecials, que en aquesta ocasió ens han preparat pel divendres 28 d'abril a partir de les 18h Taller Mulimasking en el que podrem provar de forma gratuita 3 tipus de mascareta de carbó actiu detox: T-zone, peel-off en crema, per eliminar impureses i punts negres; Black Tissue, en tissú, per eliminar brillantors i refrescar la pell i, Cleansing strips, en tires, per eliminar punts negres i purificar la zona del nas. 
I el dissabte de 12h a 14h Beauty Vermut, amb vermut de Reus i pica-pica gratuït per a tothom i un 50% de descompte en tota la carta de tractaments! 



- Gas Jeans Reus
Ofereix durant el dos dies un 10% de descompte en tota la col·lecció de moda per a dona i home, i vals de descompte d'un 20% per a la pròxima compra. Música a càrrec d'un DJ, cava Mas de Valls i regals! 


- Santi Pamies Joiers (Raval de Jesús, 50)
Exposició de joies "Festa de la primavera" des del 28 d'abril al 6 de maig en horari comercial. 



OVS Kids (C. de la Font, 1) 
Proposa per als més petits un concurs de dibuix posant tot el material necessari perquè cada nen faci el seu dibuix relacionat amb la primavera. Els dibuixos és penjaran a la seva fan page de Facebook i el guanyador, mitjançant sorteig, serà premiat amb un val de 50€, però, tots els nens i nenes que tindran premi per participar! 

- Peuades (Raval de Santa Anna, 3)
A més d'oferir vals de descompte, el divendres tancaran a les 21:30h, al igual que molts altres establiments participants. 

Bissú Bags (C. LLovera, 35)

Si voleu apendre diferents maneres de posar-vos un foulard, aquest establiment especialitzats en complements ens proposa un tallers divendres i dissabte de 12 a 13h i de 18:30h a 20h. 

Rituals Cosmétics (C. Monterols, 34) farà demostracions a la Plaça Mercadal el divendres de 16 a 18:30h i el dissabte de 10 a 12h i de 16 a 18:30h, i  a més ens obsequiarà amb targetes per fer un joc amb sorpresa a la botiga. 


A més, podrem gaudir de descomptes que van del 10 al 30% a diferents botigues com: Andrea, Sastreria Teixidó, Calçats Vives, Casa Pià, Salon Canino Guau, Somsis, El Barato, Perfumeria Daffos, Mainstream, Intersport, Ferreteria Martí, People. 


Obsequis per la compra de productes a: Robusté Optics, Queralt, Paola Steel, Salon Canino Guau, Santi-Per Disseny Omikron, Different, Estanc Reus-12, D-uñas, 


I moltes activitats més que podeu consultar al programa de la Festa! Ens espera un cap de setmana molt primaveral! 



Segueix-me a
instagramfacebooktwitterlovin

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada