dijous, 6 d’abril del 2017

Restaurant Les Moles, històries diferents


Dimecres passat es va celebrar la gala de “The World’s 50 Best” de la revista Restaurant, on es va descobrir el Eleven Madison Park, de Nova York com el millor restaurant del món i situa al Celler de Can Roca com a 3r millor restaurant. Aquest fet em va fer recordar que encara tenia pendent escriure un post sobre un dels millors restaurants de la nostra zona, el Restaurant Les Moles, que disposa d’una estrella Michellin.

El Restaurant Les Moles, que aquest any compleix els seus 25 anys de trajectoria, està situat a la localitat d’Ulldecona, al capdavant d'aquest projecte hi ha el xef Jeroni Castell i encarregada de la sala i el celler trobem a la seva esposa, la Carmen, formant un equip excel·lent. 



  
L'última vegada que hi vaig anar va ser fa ja uns mesos, i vam optar per fer un dels menú degustació dels dos que disposen. En aquell moment, aquest era el “Menú Camaleonic”, des de fa poc, substituït per “Menú Postveritat”. A més d’aquest, també disposen d’un altre menú: “El Camí que hem fet”, un menú sorprenent en el que només cal dir-te que es comença pel final...




A més, disposen de Carta i d’una àmplia selecció de vins i caves per acompanyar els àpats, i també són especialistes en banquets de casament ja que la localització i l'espai, tan exterior com interior, a més de la seva proposta gastronòmica, fan del lloc un entorn idíl·lic per a gaudir d'àpats especials.   




Seguint però amb el nostre “menú camaleònic”, aquest estava format per 18 plats que vam decidir acompanyar amb cava i amb un vi molt especial que havíem descobert pocs mesos abans justament al Celler de Can Roca, Nelin del Celler Clos Mogador, espectacular i una gran recomanació!




Aquí et deixo alguns dels plats que vam degustar perquè et facis una idea de la seva cuina...


ABANS DE COMENÇAR - Per crear ambient encenem un ciri, per relaxar-nos ens fumem una pipa

LA CUINA DE SEMPRE - Encurtits - en amainda, amb tonyina roja de l'Ametlla de Mar

LA CUINA DE SEMPRE - Magdalena - ou i cansalada

LA CUINA EN COLORS - Ostra (groc), a la brasa amb algues

LA CUINA EN COLORS - Foie (violeta) patata violeta, col morada i violetes


LA CUINA EN COLORS - Cabra ibèrica (vermell), remolatxa, maduixa i soja fermentada


LA GARROFA - Garrofa sembla, plàtan és...

I A L'HORA DEL CAFÈ...UNS CIGARS!


Sense dubte aquest és un restaurant especialitzat en fer-nos gaudí de plats diferents, presentacions espectaculars i sabors sorprenents, que no acostumen a ser el que semblen. Una mostra d’això és el seu nou Menú Degustació “Postveritat” que van presentar durant les Jornades Gastronòmiques 2017. Un menú en el que la veritat no importa... sense dubte molt suggerent, no creieu?

Segueix-me a

instagramfacebooktwitterlovin

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada