dijous, 4 de maig del 2017

#pimpyourdenim a Gas Store Reus


1) Tria una peça de denim. 2) Allibera la teva creativitat. 3) Porta el teu estil que has creat. Aquest divendres 5 i dissabte 6 de maig Gas Store Reus ens fa una nova proposta: personalitzar una de les seves peça denim al nostre gust amb pedaços, parches, bordats, llestres, cintes...el que tu vulguis, i fes-la única!!


Si visites la botiga de Gas Jeans (C/Sant Joan, 12) aquest cap de setmana t’esperen moltes sorpreses al super esdeveniment #pimpyourdenim, o el que és el mateix, “tuneja” el teu denim, que ens han preparat! Podràs aprofitar per fer-te amb una de les seves peces denim: jeans, shorts texans, jaqueta, caçadora, camisa...i personalitza-la de forma gratuïta amb els elements que més t’agradin, n’hi ha molts per escollir!  


Dóna a la peça el teu estil: ja sigui roquer, més punk, boho, glamouros o chic. El que més vagi amb tu!

Jo ja he escollit les meves peces denim i ja les tinc personalitzades, i el resultat no em podia agradar més! Aquí us deixo amb la mostra perquè aneu agafant idees.



Us espero aquest cap de setmana a botiga Gas de Reus junt amb molts influencers i bloggers com l’actriu Júlia Creus (de Merlí), la model Ariadna Vallverdú, la periodista Elsa Pagès, Mister Bag o el model Josep Mª Munte, música i molt bon rollo!!

Segueix-me a

instagramfacebooktwitterlovin

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada