dimarts, 16 de maig del 2017

Festa #tuneatudenim de Gas Jeans Reus


Avui un post molt ràpid per fer-vos un breu resum de l'esdeveniment #pimpyourdenim ( #tuneatudenim) que va organitzar Gas Jeans Reus fa uns dies en la que podiem personalitzar les nostres peces denim i en la qual vaig poder assistir com a una de les seves col·laboradores. 


Durant el divendres 5 i dissabte 6 de maig Gas Jeans Reus oferia la possibilitat a tot aquell que adquiris una de les seves peces denim a personalitzar-la al seu gust amb pedaços, parches, bordats, llestres, cintes...de forma gratuïta. 




Van ser dos jornades de festa, música i bon rollo acompanyant l'equipàs de Gas Jeans Reus: la Marina, l'Adam i la Paqui als qui vull agraïr que hagin comptat amb mi de nou!!!!






Però a més, vaig estar molt ben acompanyada de gent magnífica i amb gran potencial de la nostra zona: l'encantadora Júlia Creus (actriu de Merlí), la guapíssima periodista Elsa Pagès, el simpatiquíssim Abel (Mister Bag) i els joves i prometedors models Ariadna Vallverdú i Josep Mª Munte. Tot un plaer! 






Si vols un disseny tan xulo com els nostres, una peça única i personalitzada, encara pots fer-ho adquirint els teus texans preferits o qualsevol altra peça texana de la marca, i escollint els accessoris disponibles que trobaràs a la botiga Gas de Reus. Tu fas el disseny i ells et personalitzen la peça. Així que no només compraràs uns jeans de qualitat i de disseny sinó que a més, poden ser únics! 



I la setmana que ve compartiré una sessió de fotos molt especials amb el meu look #pimpyourdenim de Gas Jeans, no us ho perdeu! 


Segueix-me a
instagramfacebooktwitterlovin

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada