dilluns, 22 de maig del 2017

Ritual "Dolça Espera" a Las Termas de Ruham


Anar a un centre de bellesa com Las Termas de Ruham sempre és un plaer. En la majoria dels casos hi passes una molt bona estona de relax i desconnexió, però és que a més, saps que en sortiràs molt millor del que has entrat: més bella, més prima o més...millor!Així doncs, i degut al meu estat, havia de gaudir del seu Ritual "Dolça Espera" especial per a embarassades, i així fer més dolça aquesta espera...

Ni la maternitat, ni la “dolça espera” no són estats idíl·lics per la dona i menys per al seu cos. Pere ara, he pogut comprovar en primera persona que l’embaràs afecta diferent a totes les dones i, tot i que hi ha coses positives, el cos es revoluciona i es possible que la pell millori, el cabell es faci més bonic i el pèl retardi el seu creixement, la majoria de coses que passen no són tan bones...i no, no és un estat de massa “dolça” espera...
Però hi ha solucions per tot, o per quasi tot, i a Las Termas de Ruham, aquest espai de bellesa i benestar situat al Raval Santa Anna, 26, han creat un ritual per fer-nos, a les futures mares, més idíl·lica aquesta espera, fent-nos sentir millor tan físicament com mentalment.



Aquest ritual d’autor específic és un tractament d’una durada aproximada d’una hora en la que ens podem relaxar i recuperar una mica més de benestar.
Jo en vaig poder gaudir fa uns dies i la veritat és que vaig poder relaxar-me profundament, alliberar tensions i oblidar-me per una estona del món exterior.

El tractament comença amb un prediluvi relaxant: una fish pedicure, un bany de peus a les peixeres spa de la zona “Wellnes” del centre, on els petits peixos “garra rufa” fan un micromassatge plantar molt relaxant, i la cromoteràpia en tons blaus i la música instrumental contribueix a l’estat de relaxació general. 


A més, aquesta primera fase del tractament va molt bé ja que els peus i les cames són zones habituals de retenció de líquids a partir del segon trimestre de l’embaràs i l’aigua tèbia ajuda a activar la circulació tant del sistema circulatori sanguini com del limfàtic, reduint els edemes i alleugerint el moviment.
Durant aquest relaxant bany de peus podem gaudir d’una infusió relaxant especialment formulada per a les futures mares estressades, a base de melissa, valeriana i til·la, que ajuda a potenciar l’efecte de la relaxació.


Seguidament, comença la segona fase del tractament a cabina: un massatge amb canyes de bambú, acompanyat també de la cromoteràpia blava i la música relaxant.
Es tracta d’un massatge específic de moviments amples i profunds a peus i cames, amb treballs també a les cervicals i punts de pressió facials, que persegueix la relaxació però també l’efectivitat.


L’us de les canyes de bambú és una tècnica ancestral. Les canyes són flexibles però al mateix temps resistents, i són una teràpia amb beneficis provats tan a nivell físic com de relaxació que ajuda a combatre el cansament, té un efecte sedant per la seva actuació sobre les terminacions nervioses, actua com a relaxant muscular, millora la circulació limfàtica i afavoreix el drenatge, remodela la silueta i estimula l’equilibri energètic mantenint l’harmonia. 

La meva experiència va ser un autèntic plaer: vaig aconseguir relaxar-me, cosa molt complicada en mi, sentir-me més lleugera, calmada i marxar amb una sensació de benestar general. Ah! I amb un obsequi d’un petit detall que dóna per finalitzada la visita al centre.  



Un ritual que aconsello a totes les futures mares, perquè a vegades necessitem treure un mica d’amargor a que aquesta "dolça espera”


*Agraïr a la Maica López (propietària de Las Termas de Ruham Reus) per ajudar-me amb la redacció d’aquest post, amb les seves explicacions sobre les característiques i beneficis d’aquest ritual.


Segueix-me a
instagramfacebooktwitterlovin

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada