divendres, 6 de juny del 2014

Menú gastronòmic d’Aniversari a La Giberga

El restaurant escollit per celebrar el meu aniversari, va ser La Giberga, un dels meus restaurants preferits de Reus, situat al Carrer d’en Vilar, 12, local 2. La Giberga, restaurant regentat per la genial i singular xef Mai Martí, era un dels 14 restaurants participants a la campanya Menú Gastronòmic Mar i Muntanya, organitzada per El Tomb de Reus, de la qual ja en vaig dedicar un post, aquí, i que va finalitzar el passat cap de setmana. Així doncs, seria la última oportunitat que tindríem de degustar la seva proposta per la l’ocasió, la qual ja m’havien recomanat, i no me la volia perdre.
Si bé era impossible degustar totes les propostes dels 14 restaurants participants al Menú Gastronòmic Mar i Muntanya, estic plenament satisfeta amb l’elecció d’aquest restaurant. Pel que fa a la meva opinió, el menú de La Giberga, era d’excel·lent en tots els aspectes. Sintetitzava tot allò que la cuinera havia volgut plasmar: un menú totalment rodó, on els productes del mar i de la terra realment es fusionaven entre ells , fugint del clàssic Mar i Muntanya i aportant elements nous tan a la vista com al paladar. Des de l’aperitiu fins a les postres, especialment integrades en tot el conjunt, varem poder degustar un menú generós però alhora lleuger i equilibrat, fet que el feia totalment idoni tan per dinars com sopars.

Les tres tapes per començar, amb la perla d'un musclo...



 Salmorejo amb xips de moixama, ous de mújol i oli de Siurana: un toc especial a tot un clàssic i tota una delícia!! 


Raviolis de melós de bou i llagostins amb el seu suc. Des d’aquí faig una crida perquè La Giberga inclogui aquests raviolis a la carta... que de ben segur molts que van tenir el plaer de degustar-los estaran d’acord amb mi. En volem més!!!


 Com a plat principal: Suprema de llobarro amb pa, tomàquet i pernil. 


I per acabar, i ajudar-nos a pair, les postres: Cítriques refrescants 



La meva conclusió particular en quan a aquesta iniciativa de El Tomb de Reus, és que fa adonar-te encara més de que l’oferta gastronòmica de la nostra ciutat es rica, de qualitat, plena de talent i imaginació, i que moltes vegades anem a cercar fora el que sense saber-ho tenim a tocar de casa.

En quan a La Giberga, Sempre és un plaer anar-hi: la tranquil·litat del local, la música d’ambient, els seus menús, la seva carta i els seus vins, tots triats amb molta cura, el seu servei i atenció excel·lents, i evidentment el tracte especial que ens ofereix la Mai, un cap inquiet que ens fa apreciar molt més tot allò que tenim a la taula, i ens fa sentir molt més que simples comensals. La campanya del Menú Gastronòmic Mar i Muntanya ja ha finalitzat, però podeu degustar qualsevol de les propostes de La Giberga, l’essència segueix essent-hi cada dia, en cada plat. No us decebrà en absolut!

_____________________________________________

Pots seguir L'Aparador de Reus a

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada