dimecres, 4 de juny del 2014

De promoció a Ikks

ikks reus
IIkks és una cadena de moda, amb roba i complements per a dona i home i, especialment coneguda per les seves col·leccions per a nens. Una proposta d’estil modern i molt urbà, amb botiga a Reus, al Carrer Llovera, 54-58.
La proposta de Ikks està formada per peces de roba versàtils, còmode i desenfadada, una proposta molt interessant si no fos pel seu preu, al meu parer excessivament elevat... és per això que avui escric aquest post, per destacar les promocions que aquesta firma, i especialment la botiga de Reus, ofereix a la seva clientela. Fa dues setmanes ja la van realitzar, i avui mateix repeteixen una promoció molt interessant: un 30% de descomptes per la compra d’una o dues peces de roba, un 40% a partir de 3 peces, i amb tota la bijuteria i complements.  
Ikks a més, és un dels comerços que tenen obert als migdies, així que si teniu un horari complicat us va genial per anar-hi a donar un cop d’ull i qui sap, potser acabar beneficar-vos d’aquesta promoció, com vam fer nosaltres.

Aquí teniu les nostres compres...jo em vaig frenar bastant i només em vaig comprar un collaret, però un collaret xulíssim, format per varies cadenes bicolor en rosa fosc i alumini, nuades juntes. Un complement molt estiuenc.

collar ikks

collar ikks

collar ikks


La Montse si que va aprofitar bé la promo... es va quedar un fulard de viscosa amb estampat animal en tonalitats grogues, un dels colors de moda d’aquesta temporada.

fular ikks

fular ikks

Un top de color gris de tirants, en cotó i  estampat de camuflatge, bordat a la part superior amb lluentons plans que aporten un toc més femení i sofisticat a la peça.

camiseta, top, ikks

camiseta, top, ikks

I uns pantalons de teixit vaporós, de color beix, de tall fluid battle, amb dos butxaques a la part de davant i dues més al darrera. 

pantalon ikks

pantalon ikks


Que us semblen les nostres compres? Us agrada l’estil d’aquesta marca de roba? 
_____________________________________________

Pots seguir L'Aparador de Reus a

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada