dijous, 26 de juny del 2014

Espardenyes multicolor

En un post anterior vaig escriure de tendències de calçat per home, i ja vaig apuntar que jo també em vaig comprar unes sabates noves, concretament unes espardenyes. Així doncs, avui escric sobre aquesta tendències en calçat per a dona, i alhora us presentaré la meva nova adquisició.
A l’estiu, les espardenyes es converteixen amb una peça clau dels looks més casuals, convertint-se durat els darrers anys, en tot un “must” de temporada. I és com cada any, aquest tipus de calçat tradicional, d’essència mediterrània, es va reinventant de mil maneres i amb mil teixits diferents: d’encaix, bordades, amb cordons, amb estampats originals, de lluentons, de raç, amb doble, triple o quàdruple sola, etc... Impossible no trobar-ne unes que ens enamorin. I modes a part, cal destacar que es tracta d’un calçat molt còmode i fresc.

Aquí teniu la meva adquisició: unes espardenyes multicolor, amb un mix molt original de Nice Things. El tall dorsal combinat amb cotó beix i tela enreixada en verd oliva a la part lateral del taló, i la sola formada per doble capa, la primera d’espart i la inferior de goma de color fúcsia. Una combinació que vaig trobar molt original, i alhora, una peça molt, molt còmode i lleugera. 









Si vosaltres encara no us heu actualitzat el vostre sabater amb el caçat més “it” de l’estiu, ara és el moment....d’aquí 4 dies....COMENCEN LES REBAIXES!!!!

Us deixo amb una mostra del que podem trobar als comerços de la ciutat.

Primer alguns altres models de la firma Nice Things, que aquesta temporada ha apostat fort per aquest tipus de calçat, amb els estampats que també trobem en les seves peces de roba, i amb combinació de teixits: 





Aquí una selecció de les cadenes "low cost":

Amb cordons i teixit a ratlles de Oysho



Dos models ben diferents de Stradivarius. Un amb estampat floral i cordons, i l'altre d'encaix rosa pàl·lid




De Massimo Dutti, unes ben clàssiques de color teula i unes altres d'estil navy, molt estiuenc. 




De dos marques de sabates espanyoles: Unes combinades en blanc i punta negre de Maripaz i un dels models de Paez, amb els seus originals estampats i ultra lleugeres que podem trobar a les sabateries Casas.    





Amb falca de Vilagallo, la marca de moda d'estil britànic que podem trobar a British del C. de la Galera, i per suposat, de Castañer, la marca d'espardenyes per excel·lència, que podem trobem a la sabateria Sitgetana, del C. Llovera.  





I per últim, amb un toc brillant de D'Aleyda (AQUEST COMERÇ A TANCAT LES SEVES PORTES)



_____________________________________________

Pots seguir L'Aparador de Reus a

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada