dimecres, 2 d’abril del 2014

Sorteig d’Aniversari amb Colmado Baró


L’Aparador de Reus està a punt de celebrar el seu 3r. Aniversari. Si, ja son 3 anys de blog! I com cada any, ho celebrem amb un sorteig de productes d’un comerç de la ciutat.
Aquest any l’aniversari coincideix amb les festes de Setmana Santa, així que els productes sortejats us aniran d’allò més bé. El comerç que ens ofereix els productes sortejats és El Colmado Baró, al C. Galanes, 14, un dels més populars per aquestes dates, principalment conegut per les seves figures de xocolata que des de fa uns dies inunden tota la botiga, la majoria de Simón Coll. Actualment aquesta marca d'una llarga trajectòria en el món de la xocolata, elabora la xocolata amb ingredients bàsics: llet, fruita seca i soja, i sense ou ni derivats de l’ou, i a més, tenim la seguretat de que són figures de xocolata sense gluten.
D'alta banda, al Colmado Baró trobem tots els ingredients per a l'elaboració de la massa i la decoració, per tots aquells amants de la rebosteria que vulguin fer la “mona”: fruita confitada, fideus de xocolata i de colors, crocant i ametlla torrada, figuretes de xocolata i de plàstic, pollets, plomes, i fins i tot, xocolata de cobertura, ideal per aquells més atrevits que vulguin crear les seves pròpies figures de xocolata.
Doncs bé, amb el sorteig d’aniversari d'enguany, hi ha implícit un repte: fer la mona de Pasqua, i us ho volem posar fàcil oferint-vos l’oportunitat de guanyar totes els productes indispensables per poder decorar la vostra mona en un "Kit decoració de mona" gentilesa del Colmado Baró, que inclou: una caixa de cartró especial per mones, una bossa de 80g. de crocant, 4 ous de praliné, ous de xocolata: negra, blanca i xocolata amb llet (sense gluten), plomes i pollets de colors, les peces més típiques de fruita confitada, cireres, taronja i meló, el plat i la blonda i una de les parts més importants per a l’elaboració de la vostra mona, la recepta del Colmado Baró.











No ho dubtis i atreveix-te a fer la teva pròpia mona de Pasqua. Participar és molt senzill, aquí tens els detalls:

  • Es sortejarà un lot de productes de decoració per a mones. El lot inclou: una caixa de cartró especial, 1 bossa de crocant, 4 ous de praliné i 4 ous de xocolata, plomes, pollets, fruita confitada, el plat, la blonda i la recepta per l'elaboració de la mona.
  • Heu de deixar el vostre nom i cognoms juntament amb l'email de contacte al formulari que trobareu a sota.
  • El termini per participar és fins el dilluns 14 d'abril a les 20h
  • El sorteig és farà a través de sortea2.
  • Esteu molt atents al blog i a la fan page de facebook!!!

I, no oblideu fer-vos fan a Facebook de L’Aparador de Reus, aquí, i del Colmado Baró, aquí. Així estareu al dia de totes les novetats i promocions!
Molta sort a tots!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada