dilluns, 28 d’abril del 2014

Promo exclusiva Trasquilón: Peeling Corporal Aveda

Com us vaig comentar, la passada edició de la Festa de la Primavera del Tomb de Reus em va servir, entre altres coses, per establir noves relacions i oferir als lectors i lectores d’aquest blog noves propostes molt interessants.
I així és com de la meva manicura primaveral a Trasquilón Perruquers ens sorgeixen promocions exclusives per a tots vosaltres. Promocions puntuals d’una durada de 1-2 mesos per cuidar-vos, mimar-vos i posar-vos guapos i guapes, a uns preus irresistibles.

Segur que tots coneixeu Trasquilón Perruquers, un dels Salons de Bellesa més prestigiosos i amb més trajectòria de la ciutat de Reus. Un saló fundat el 1995 a Reus i que actualment disposa de dos centres, un saló totalment renovat a Reus, al C. Santa Teresa, 44 i un altre a la zona més comercial de Tarragona, al C. Soler, 7. Al 2009, Trasquilón Perruquers, va voler donar un salt qualitatiu incorporant a la seva manera de treballar el concepte de bellesa sostenible i transmetre’l així a la seva clientela, oferint-lo com un estil de vida. I ho va fer treballant, a partir d’aleshores, de forma exclusiva amb la marca professional de referència en productes naturals, AVEDA (pertanyent al grup Estée Lauder). Tots els productes de la marca AVEDA són d’un altíssim nivell, produïts 100% amb energia eòlica, a partir de flors i plantes naturals, i olis essencials purs, connectant la bellesa, el benestar i la cura pel medi ambient.


La filosofia de Trasquilón Perruquers és que la bellesa perfecta és diferent per a cada persona i aconseguir-la no ha de ser una lluita diària. D’aquesta manera, el saló ofereix una atenció personalitzada, i un menú extens en tot tipus de tractaments des del cabell fins als peus: Perruqueria, Bellesa, Benestar i Estètica, incloent-hi tots els rituals d’AVEDA específics per a cada client.



Trasquilón Perruquers, ara ens ofereix una nova proposta a través de L’Aparador de Reus i únicament i de forma exclusiva per als lectors i lectores d’aquest blog. De forma puntual, anirem oferint serveis i tractaments a través d’ofertes exclusives i molt interessants, perquè podeu conèixer millor aquest saló, els seus serveis i productes, i gaudir de diferents tipus de tractaments per estar més guapos i tenir un major benestar.

Així doncs, us presento la primera promoció: Peeling Corporal Caribbean Therapy de AVENA



¿Que és? És un tractament exfoliant i estimulant, que mitjançant una exfoliació corporal amb els productes Caribbean Therapy s’eliminen les cèl·lules mortes, deixant la pell fina i renovada, amb un aroma de amyris, llorer, vetiver i llima caribenys que impregnaran lleugerament la teva pell.
¿Per a que ens serveix? Els experts ens recomanen un peeling corporal 4 vegades a l’any, coincidint amb les estacions de l’any. Però en aquesta època ens va especialment ideal per a preparar la nostra pell per a l’estiu i tots els agents externs propis d’aquesta època: el sol i la calor, i aconseguir una pell més suau i un bronzejat molt més homogeni.
¿En que consisteix la promo? Podràs gaudir d’un peeling corporal de 30' de durada, que inclou: exfoliació corporal amb Caribbean Therapy Body Scrub, un exfoliant natural ple de nutrients curatius que eliminen delicadament les cèl·lules mortes de la superfície de la pell i les impureses revelant una pell bella i radiant;  dutxa amb el sabó Caribbean Therapy Bath Bar, que hidrata la pell i revitalitza els sentits i massatge corporal amb Caribbean Therapy Body Creme, una crema que conté mantega de mango i cacau del Carib, suavitzant la pell i estimulant els sentits.  I per a completar l’experiència, una deliciosa infusió calmant 100% orgànica que proporciona una agradable sensació de benestar que podreu degustar abans o després de rebre el tractament. I tot per tan sols 15€, un tractament que té un preu habitual de 60€.
¿Quan poder gaudir-ne? La promoció és vigent des del 28 d'abril al 15 de junyNomés cal que us passeu Trasquilón Perruquers, C. Santa Teresa, 44 o truqueu al 977 33 03 11, reserveu el dia i hora que us vagi bé (Horari de dilluns a divendres de 9 a 20h i dissabtes de 8:30 a 14h). Feu referència a aquesta promoció de L’Aparador de Reus, o bé presenteu el cupó que trobareu a sota d’aquest post.  
Jo ja he gaudit del Peeling Corporal Caribbean Therapy, i us puc assegurar que tant l’experiència com els resultats són una autèntica passada! Us aconsello que gaudiu d’aquesta experiència i que us dediqueu temps a cuidar-vos!


Enllaços d’interès:
Fan Page Trasquilón Perruquers: https://www.facebook.com/trasquilon.perruquers
Visita virutal pels salons de Reus i Tarragona: https://www.facebook.com/trasquilon.perruquers/app_208195102528120

Canal Youtube Trasquilón Perruquers: https://www.youtube.com/user/trasquitube

_____________________________________________
Pots seguir L'Aparador de Reus a

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada