dimecres, 9 d’abril del 2014

Sopant com una reineta

Quan tens alguna cosa que celebrar, sempre busques alguna activitat especial per a fer, o un lloc on sopar, dinar o dormir, i més si es tracta d’una celebració íntima. Per a l’última celebració d’aquest tipus, varem escollir anar a sopar en un restaurant nou a la ciutat, inaugurat a finals de l’any passat, que curiosament no està situat al centre de Reus, pròpiament dit, on s’aglutinen la gran part dels restaurants, sinó que queda una mica més amagat. 


El local al que em refereixo és el Restaurant Reineta, situat al Carrer Jurats, 28. Un local que desperta la curiositat de tot aquell que passa per davant, una façana amb un cert encant, una porta delicada i una gran pintura amb molt de glamour, tots ells, detalls que fan destacar el local en un carrer de poca activitat comercial.
Finalment, al cap de dos intent vaig poder trobar taula per un dissabte a la nit, per tant és una recomanació que faig: reservar amb certa antelació. El restaurant en sí és força petit i íntim, i la capacitat limitada, cosa que també el fa molt especial. La decoració del local és simplement espectacular, poètica, romàntica i alhora transgressora.  Notes artístiques impregnen les parets, sostres, mobiliari, i evidentment el menjar, i és que el local és propietat d’una família molt vinculada a  l’art. Al càrrec de La Reineta trobem a Gina Iscla Planavila a la cuina, i Gerard Planavila Iscla a la gerència, fills d’Artur Aldomà Puig, l’escultor reusenc creador d’escultures com “Les Bugaderes”, “El Pare Manyanet, o el “Gaudí infant”. Família que han fet de casa de l’avia, un local amb encant i una oferta excel·lent.









Pel que fa al menjar, el restaurant Reineta ens ofereix una cuina de mercat, imaginativa i refinada, utilitzant productes tradicionals de la terra, productes de temporada. Una cuina contemporània però que alhora evoca a recordar els plats de les nostres àvies. La carta va variant en funció de l’època de l’any i, sempre ofereixen suggeriments fora carta perquè pugem gaudir d’un plat de peix o marisc ben fresc.
Ofereix al client grans plats de la carta amb l’opció de tapa, per tal de compartir o degustar varies tapes per persona. Així doncs, tenim l’opció de fer 1 tast o ½ tast de cada plat. Nosaltres varem escollir el “Remenat de patates xips naturals amb ceps i foie”, El pop a “els dos jabugos”, les gambes i escamarlans de Tarragona dels suggeriments del dia, que estaven espectaculars!!!









i de postres la degustació, d’aquesta manera varem poder tastar una mica de tota la seva oferta en postres: gelats, pastissos i bunyols.



Els plats a més d’estar deliciosos, també tenen una presència cuidada i original. El servei és molt professional, amabilitat al màxim, tenint cura del nostre benestar i presentant-nos cada plat que ens portaven. Ja se sap que els plats que porten una certa innovació s’han de presentar, sinó es fa molt difícil saber exactament tot el que menges, i d’aquesta manera ho gaudeixes molt més.   

La meva sensació va ser molt bona i satisfactòria, el local em va encantar i el menjar una autèntica delícia. Us recomano que descobriu el Restaurant Reineta, segur que us encantarà i gaudireu d’una molt bona vetllada, i més si és en una ocasió especial. 
Us puc garantir que jo repetiré! 

Recorda que estem de sorteig AQUÍ

_____________________________________________
Pots seguir L'Aparador de Reus a

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada