diumenge, 13 d’abril del 2014

T’hi trobaràs "Kom a Casa"


“A la vida hi ha moments màgics, inesperats, casuals, qui no els ha tingut en algun moment i en tots els estadis de la vida? Ens preocupem de tot i de tots els què ens envolten, sense parar-nos a pensar en els nostres propis anhels, en el què nosaltres mateixes desitgem. Ara és el moment!!!”...d’aquesta manera es presenta Kom a Casa. Un nou projecte de la Marta i la Silvia, dues persones amb les mateixes inquietuds i habilitats, qualitats i defectes, que es complementen una amb l’altra per fer realitat un somni ple d’entusiasme, alegria, passió i bones estones.

El divendres 4 d'abril es va celebrar la inauguració oficial de Kom a Casa, aquest taller situat al primer pis del número 22, al Carrer Santa Teresa, on poder aprendre patchwork, patronatge,  costura, fer ganxet, mitja, amigurumis, trapillo, treballs de restauració i fusta, pintura, i moltes més manualitats i activitats de diferents àmbits. Amb tallers durant tot el dia, fins i tot al migdia, i per a totes les edats, adults i infants.
Els que vam assistir a la inauguració varem poder descobrir un espai especial, decorat amb delicadesa, dedicació i encant, creant un piset del que podem gaudir com si estiguéssim a casa, mentre crees, aprens, gaudeixes i rius en bona companyia. Detalls per totes les estances, cortines de colors pastels amb aplicacions de casetes, les taules folrades amb tela de topets, sostres alts, espais lluminosos, parets pintades de blanc, detalls florals, originals prestatgeries amb tot el material ben ordenat, i cadires restaurades pintades de diferents colors amb el seu coixinet elaborat de forma artesanal amb diferents teles. Sense cap mena de dubte la Silvia i la Marta han aconseguit crear un lloc per sentir-nos-hi a gust, com a casa. 




















Així doncs, el primer objectiu podríem dir que ja l’han assolit, ara toca el següent, mantenir viu aquest espai, amb rialles, somriures, creacions i bones estones, i per fer-ho a Kom a Casa es poden realitzar cursos permanents on aprendre diferents tècniques i fer creacions pròpies, però a més, també ens ofereixen la possibilitat de realitzar monogràfics especialment dedicats a una temàtica concreta, amb material inclòs.




Aquí us deixo els que ens han preparat per als pròxims dies, per si us animeu i en voleu fer algun:
  • Taller infantil per les Vacances de Setmana Santa: Els dies 14, 15, 16 i 17 de 10 a 13h o de 17 a 20h. Realització de diferents tallers ( 50€ material inclòs)

  • Puff de Trapillo: 25 d’abril i 2 de maig, de 17 a 19h (50€ material inclòs)

  • Calendari de suro: 30 d’abril de les 10 a les 12h (20€ pintures incloses)
  • Diada de Sant Jordi: Portes obertes de les 10 a les 12h i de les 16 a 19h, on podrem realitzar una rosa de Sant Jordi i un punt de llibre. 

Si us interessa podeu contactar amb Kom a Casa al 977 08 24 17 o a komacasa@gmail.com i mantenir-vos al dia de les seves novetats a través de Facebook, aquí, i del seu blog aquí



Silvia i Marta, us desitjo molta sort i èxit! Ens veurem molt aviat!!! 

Recorda que estem de sorteig AQUÍ

_____________________________________________
Pots seguir L'Aparador de Reus a

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada