diumenge, 30 de març del 2014

Vestint les habitacions

Avui el post va de decoració, de decoració del meu pis. Aquesta vegada escric de cortines. I per aquest element tan complicat, he tornat a confiar amb Mobles Perpinyà, l’establiment especialitzat en tapisseria, mobiliari, roba de llit, cortines i papers pintats, situat al C. Campoamor, 2, que a més de botiga, disposa de taller de tapisseria i confecció propi. 



Val a dir que això d’escollir les cortines ha esdevingut una de les tasques més complicades. Tirar el mobiliari, la grifaria, la il·luminació, les rajoles, etc. no és res comparat en la tria de cortines... però amb la gran ajuda i el temps de la Mar, de Mobles Perpinyà, al final ha quedat resol, i de forma molt satisfactòria, al meu gust...

Van ser hores de remenar, triar, fer proves, i tornar a remenar entre la gran varietat de teixits, textures, formes i colors. Però finalment ens vam decidir, i en menys de dues setmanes ja teníem cortines al pis. 





Aquest n’és el resultat:

Per al menjador:  La tela és de fil, semi prisada en color cru, d’una de les marques de tota la vida de Barcelona, Armura. Una empresa que no destaca per la seva originalitat, però de tant en tant sorprèn amb algun producte interessant. La cortina, a més, la forma un fris prisat subjectada a una barra velcrada, i una caiguda en un dels laterals, les dues peces en tela de DesignerGuild, en color avori i d’un tacte especial. He de dir que no em puc resistir a aquesta marca, que ja s’ha colat en diversos espais de casa: el paper de paret de l’habitació, alguns coixins, el sofà...i és que m’encanta! Designer Guild és sinònim d’originalitat, domini de colors, mescles excèntriques i estampats extremats, però a més, és una marca que sap mesclar molt bé aquests elements amb una alta qualitat dels materials. (Podeu llegir més de Designer Guild aquí)





I per subjectar la caiguda, un petit detall: unes peces imantades que li dona un toc modern i alhora sofisticat a la peça.


Per al dormitori: una cortina de la marca DFV, una marca relativament nova, d’un estil més romàntica, amb els tons de l’habitació: marfil clar per la cortina, i malva a la caiguda, d’una tela arrugada, semi transparent i amb una matís brillant. La barra és de la casa Valentina, una marca internacionalment coneguda, que ofereix productes de molta qualitat. I per subjectar la cortina a la barra, unes pràctiques pinces amb una pedra brillant en transparent, una de les quals també ens serveix per recollir la caiguda cap un dels laterals.





Que us en sembla el resultat? Realment és ben estrany el canvi que provoca un tros de tela vertical, no creieu?

_____________________________________________

Pots seguir L'Aparador de Reus a

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada