divendres, 28 de març del 2014

El pintxo del benestar

Estem entrant a la recta final de l’edició de primavera de la Ganxet Pintxo, l’esdeveniment gastronòmic per excel·lència de la ciutat de Reus, on per 2,5€ tenim tapa i quinto, o canya ,o vi, o refresc, o aigua... Segur que molts ja heu degustat algunes propostes dels nostres restaurants, i teniu el vostre rànquing particular, però encara ens queda l’últim tram fort: aquest cap de setmana que comença avui.
Aquesta edició ha comptat amb la participació d’un total de 56 establiments, entre restaurants, bars, cafeteries i pastisseries: propostes millors, pitjors, més elaborades, més senzilles, més sofisticades, originals, tradicionals, etc. Per a tots els gustos i perquè cadascú pugui opinar i valorar. La Rosa Baró, al seu blog de dietètica i nutrició, ens dóna algunes recomanacions per dur una ruta de tapes saludable, i en fa la seva selecció particular formada per aquells Ganxet Pintxo que s’adapten més als seus consells. En podeu llegir el post aquí

Per altra banda, tot i ser un esdeveniment purament gastronòmic, hi ha hagut un comerç que s’hi ha sumat, oferir-nos un pintxo diferent i del tot saludable. Partint de l’essència que un pintxo ha de contenir algun aliment i una beguda, el centre de bellesa, benestar i oci, Las Termas de Ruham, situat al Raval Santa Anna, 26, del qual ja he escrit en altres ocasions, (aquí) ens ofereix el Ruham Pintxo “Cucumber Refreshing Colorful”. El seu Ruham Pintxo consisteix en una mascareta relaxant de cogombre, maquillatge d’ulls, moda de primavera, i una copa de cava, tot per 2,5€. I els nois també hi poden anar perquè ofereixen un massatge facial com a substitució del maquillatge.

Jo ja l’he tastat aquest pintxo, i està molt bo!!! És el pintxo perfecte per començar la pròpia Ganxet Pintxo relaxades i ben guapes! 









Si encara no l'heu provat, us queden poques hores, així que no us ho perdeu!!! 

_____________________________________________

Pots seguir L'Aparador de Reus a

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada