dilluns, 17 de març del 2014

Sabates d'home Primavera/Estiu 2014

Per fi estrenem nova temporada! I amb això, un nou post de shopping i tendències per la primavera/estiu de 2014, que ja es comença a notar en l’ambient: més hores de sol, més caloreta i també més al·lèrgies... Però bé, un cop finalitzat el període de rebaixes, és hora de tornar als carrers, a descobrir les novetats de la nova temporada, que els comerços de Reus ens tenen preparades.
Com ja vaig apuntar, el passat cap de setmana vaig anar de shopping, i un dels objectius principals era trobar unes sabates de nova temporada, no pas per a mi, tot i que...bé el que anava dient, anàvem buscant unes sabates d'home. 


És difícil definir una tendència general per aquesta temporada en quan a calçat masculí, però després de veure les diferents propostes, podria afirmar que s’imposen les sabates més de punta per a les sabates planes, quedant darrera els models en punta rodona.  Així com, triomfa el  calçat en colors brillants i multicolor.


Les esportives i sneakers, sobretot de colors llampants i a dur sense mitjons, i com més grans i aparatoses millor. Dues grans marques lideren aquest estil de calçat coloriesta amb un toc retro: Munich i New Balance, a les quals s'hi sumen altres que fins ara tenien models més sobris i fins i tot, firmes de gran prestigi dins el món de la moda.

Cruyff  Classics (Marca disponible a Ester Martí o RoyAlty)

New Balance, diposible a botigues d'esport

Munich model Sotil 243 
 
Premiata - Jofré

Les "Espardenyes", la tendència més còmode. Venen en tons neutres, colors brillants i saturats o models amb les impressions de moda: formes geomètriques, florals, ratlles, etc. 

Espardenyes Paez - Disponibles a Casas o a Calçats Bastida

Model de la marca d'espardenyes per excel·lencia: Castañer



Tot i això, el calçat clàssic de pell segueix essent un “must” per a qualsevol armari d’un home. Dissenys estil Oxford, mocassins, botins i nàutiques. Les nàutiques, un clàssic renovat que trepitja, i mai millor dit, amb molta força. Soles blanques, cordons plans de cuir i la combinació de diferents colors en cada peça.

Geox

He Mango

Geox

Mantinelli - Casas

Martinelli - Casas

Zara


I els mocassins, lleugers, en colors inspirats en la naturalesa: blaus, verds intensos i colors terrosos.

Geox

Hugo Boss - Línia


La clau, aconseguir un look elegant, però alhora informal, i ja siguin sabates o esportives, sempre dur-les netes i polides.

La meva parella, que prima la funcionalitat i la comoditat en quan a moda i calçat, després de passejar-nos per la majoria de sabateries de la ciutat, va apostar per una de les propostes de la Sabateria Casas:  uns còmodes mocassins de la marca Martinelli, en to molt primaveral: un marró desgastat tirant, sofisticades, còmodes i versàtils.  Martinelli és la marca de calçat d'Elx, fundada el 1973, especialitzada en calçat de pell d'alta qualitat, i que ofereix productes que s'ajusten a les tendències de cada moment, però alhora conserva el seu caràcter exclusiu.







I...jo no em vaig quedar sense sabates noves...no pas! Però bé, això ho deixo per un altre post...

_____________________________________________

Pots seguir L'Aparador de Reus a

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada