dilluns, 24 de març del 2014

Una vella bicicleta nova

Des de fa unes setmanes tinc un nou mitjà de transport particular: una bicicleta nova, o millor dit, restaurada. D’una bicicleta llençada en un racó d’un magatzem, oxidada, inservible, bruta i antiquada, després d’un molt bon treball, una mà de pintura y algunes peces noves n’ha sortit la meva bicicleta, una bicicleta personalitzada, de la qual he pogut escollir quasi tots els detalls.
Una bicicleta clàssica de passeig, model BH Bolero de color vermell, de la qual malauradament no guardo fotografies, que s’ha convertit en una bicicleta flamant, de color verd i blanc trencat, amb els accessoris en marron: rodes, punys i seient. I, a la qual li hem afegit una cistella de vímet.

Això és el que era una vegada desmuntada, a punt de començar la transformació...





Per restaurar les peces aprofitables i donar-li de nou color, ens vam ajudar dels productes de Pintures Comaslaq, un negoci especialitzat en pintures, papers pintats i complements de belles arts, situat a l’avinguda Països Catalans, 33. Concretament vam utilitzar la imprimació anticorrosiva , la pintura en esprai i el vernís, per donar-li un acabat perfecte.  


Bona part de les peces necessàries perquè aquesta bicicleta tornés a circular les hem aconseguit a Cicles Sport,  la botiga especialitzada en ciclisme i motociclisme situat al C. Doctor Robert, 22. Un negoci familiar, amb una àmplia experiència i coneixement en la matèria. Allí va ser on vam poder trobar-hi tots els recanvis necessaris. Des de peces especials extretes de gruixudíssims catàlegs, que ens van haver de demanar expressament, fins a autèntiques relíquies. Manillar, frens, seient, rodes, la cadena, etc. 





I la cistella, la vam comprar a una de les botigues més grans especialitzades en ciclisme i motociclisme de la província: Fàbregues, situada a l’Eix de l’Ebre - Polígon La Ravaleta, Parcel·la 1,7, a Tortosa.



Encara li falta algun detall, però el resultat fins ara està molt bé, no creieu? 







 _____________________________________________

Pots seguir L'Aparador de Reus a

2 comentaris:

  1. Quina passada! Jo també n'estic arreglant una de fa temps, però és una mica més petita! A veure quan l'acabo :)

    ResponElimina
  2. Quina passada! Jo també n'estic arreglant una de fa temps, però és una mica més petita! A veure quan l'acabo :)

    ResponElimina