dissabte, 28 de desembre del 2013

Oniria Pub Alternative Music

Ja estem a l’equador de les festes de Nadal. Passat Nadal i Sant Esteve, avui celebrem el Dia dels Sants Innocents coincidint amb l'últim cap de setmana de l’any. Segur que teniu molts plans per aquests dies: preparatius per cap d’any, reis i segur que algun sopar amb amics o família, però...i després?

A Reus l’oferta nocturna ha millorat durant els darrers anys, arribant a aconseguir que els joves i no tan joves no hagin de marxar a les ciutats veïnes per sortir de festa o simplement a prendre alguna cosa. N’hi ha per a tots els gustos, tot i que si busques algun local de música alternativa hem de destacar l’Oniria. Un pub petit, situat al cor de Reus, ubicat al Carrer Pubill i Oriol (davant del Restaurant “Can Llesques”). És un local fàcil d’identificar per al seva fatxada de fusta de color verd i per les cristalleres amb l’estàtua de la Llibertat i el Big Ban, icones de les ciutats que serveixen de referència al local per cercar-hi gran part de l’estil musical que sona en el seu interior, les nits de divendres, dissabtes i vigília de festiu (de 23:30h a 3h) 
Oniria es caracteritza per la seva aposta en música alternativa, allunyant-se de la radio fórmula convencional (40 Principales i demés...), fet que m’encanta. Podem escoltar-hi temes molt diversos, mesclant molts registres de diferents èpoques (indie, pop, rock, electro, soul, funky i algun que altre tema heavy), tot passant per les mans de l’ampli repertori de dj’s que mesclen durant les nits d’Oniria. A més, el Kike, el propietari del local, una persona activa, entusiasta al 100%, sempre ens te preparada alguna sorpresa. Per afrontar la recta final de l’any Oniria ens ofereix avui dissabte 28 de desembre sessió amb la Dj Mònica Belno, i no us perdeu la Festa de Cap d’Any “per a tots els públics” amb San Vinilo i Dj Mutante, entrada lliure i preus habituals. Una bona proposta, no us sembla?







A més, Oniria és l’empresa promotora de l’espectacle “Berto Romero sigue con nosotros”. Un espectacle per morir-se de riure amb, com és clar, l’actuació de Berto Romero, que tindrà lloc el dia 1 de febrer a les 22h al Teatre Bartrina de Reus. Que us sembla com regal de Reis?... 



Si voleu estar al dia de totes les novetats i propostes d'Oniria, feu-vos amic a facebook, aquí

_____________________________________________

Pots seguir L'Aparador de Reus a

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada