dimarts, 17 de desembre del 2013

L'espai dels perfums d'autor

Aparador de Nadal d'Espai M Perfums (Font: Instagram @elisendasole) 
A la crònica publicada al número de novembre de la NW La Revista de Reus, vaig escriure sobre un establiment nou inaugurat a Reus el passat mes de setembre. Es tracta d’Espai M Perfums, una perfumeria diferent, amb una oferta que es desmarca del que estem acostumats a trobar a les perfumeries convencionals, de tota la vida. A Espai M Perfums, un espai de color rosa situat al Carrer del Vidre, 21-23, trobem l’Elisenda Solé, la propietària, rodejada de petites ampolletes exposades de diferents formes: damunt de prestatgeries, a l’aparador, a la taula central o la calaixera. Perfums d’autor o perfums nínxol, així és com es denominen aquest tipus de fragàncies, petites creacions de producció reduïda, de marca i nom desconegut per a la majoria, en la que el nas (el perfumista) pretén evocar records, compartir experiències sensorials i transmetre emocions a través de les seves creacions olfactives. 
El millor per descobrir que s’amaga darrera dels perfums d’autor és anar a Espai M Perfums i descobrir-ho per un mateix. I ara és una de les millors èpoques de l’any per aquest tipus de producte: un dels regals “estrella” de Nadal. Però és que a més, aquest dijous 19 de desembre a les 19:30h Espai M Perfums ha preparat la primera Cata-Presentació, i s’estrana amb la col·lecció de perfums d’Atelier Flou Paris. Una molt bona oportunitat de descobrir aquest món de fragàncies. Per coneixe’n més i apuntar-vos accediu a l’esdeveniment aquí







Jo ja hi he anat i ara casa ja tenim un  nou perfum. Aquesta vegada jo no m’he firat, però bé, tot arriba....la nostra tria va ser 99.Regent Street de Hugh Parsons una fragància masculina fresca i picant amb notes de massilla, violeta, gerani, gessamí, lliri, llavor d’albercoc i almesc, realment una olor diferent però alhora familiar i agradable.




Ah! I a més, també i podeu trobar altres productes com la col·lecció de productes de cosmètica de Eva Lom que inclou una de les millors netejadores facials, segons diuen...  



i espelmes perfumades, fetes a mà i etiquetades en català. No em vaig poder resistir a l’espelma amb perfum de xampany i roses... original no us sembla? Doncs n’hi ha moltes més! 




Us atreviu a regalar un perfum d’autor aquestes festes? 

_____________________________________________

Pots seguir L'Aparador de Reus a

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada