dijous, 12 de desembre del 2013

La Caseta dels més petits

La Caseta, quin lloc més bonic on tot és una cucada! Es respira dolçor i tendresa per cada racó d’aquest comerç especialitzat en roba i complements per infant situat al Raval Martí Folguera, 6. Vaig escriure d’aquest comerç a la crònica de L’Aparador de Reus de la NW La Revista de Reus del mes de juny per explicar el regal que hi vaig trobar per al Lluís, que acabava de néixer. I com ja apuntava en aquella crònica, hi vaig tornar, i ja puc considerar que és un dels meus establiments preferits per cercar-hi productes per aquest tipus d’ocasions. A La Caseta, trobem robeta i complements de mida petita per a aquelles personetes que acaben d’arribar. La gran majoria peces de roba d’un estil clàssic, de tons clars i suaus amb estampats bàsics. A més, també tenen bosses i tot d’accessoris per als cotxets, per las bressols o per a l’hora del bany, peluixos i fins i tot detallets per a batejos. A més cal destacar la cura, la dedicació i el gust que tenen no tan sols alhora d’atendre’t i mostrar-te els productes, sinó també, a l’hora d’embolicar-los. Tots els regals son embolicats delicadament amb paper fi o amb cel·lofana transparent amb uns petits topets. Tot moníssim i per ara que és època de festes i família perfecte perquè els nadons vagin ben mudats!
Al Lluís li varem regalar un conjunt de granota en color acàcia amb una camisa de coll bebé i unes sabatetes amb els seus mitjonets en color blanc.





Al Joan li varem regalar un coixinet de fil en forma de núvol amb uns lletres brodades en color morat que diuen “a dormir...” . Un detallet fi i divertit.



I per al Jordi, un conjunt de pantaló de pana beix amb una camisa de color blau claret amb un petit quadret en blanc, botons de nacre  i coll bebé, perquè vagi ben guapo. 





Que us semblen els regalets, no que són una monada?

_____________________________________________

Pots seguir L'Aparador de Reus a


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada