diumenge, 24 de maig del 2015

Una nova nineta a Tarragona

*AQUEST COMERÇ A TANCAT LES SEVES PORTES

El passat divendres 15 de maig, en plena Night & Shop de Tarragona, vaig tenir el plaer d’assistir a la inauguració d’un nou comerç de la ciutat: la botiga de moda per a dona Nineta. (C. Unió, 14. Tarragona)


Nineta neix a partir del blog Falda o Pantalón i de la il·lusió i la passió per la moda de la seva creadora, la valenciana Raquel Rios. Així la marca començar la seva activitat a peu de carrer l’any 2012, i durant aquest últim any, ha crescut fins a convertir-se en una franquícia que ja compta amb 8 botigues arreu de l’estat espanyol: Catarroja i Gandia (Valencia), Alacant, Murcia, Madrid, Albacete, a Sabadell, i la última a Tarragona, amb la Verónica al capdavant d’aquesta franquícia.



Nineta és una botiga de moda per dona on podem trobar marques punteres i actuals d’un estil molt particular: mescles entre dolçor, romanticisme, estil boho chic i naïf.




En la decoració de la botiga predomina el blanc, amb detalls pels raconets que l’impregnen de l’aire dolç i naif característic de l’estil de Nineta: flors i elements naturals, el divan de color rosa, que ja és un emblema identificatiu de la marca, i la bicicleta retro de color lila i rodes blanques.




Sobre aquest fons blanc de l’establiment, trobem el color de les seves peces, col·leccions de marques espanyoles com Bárbara Torrijos, Daluna, Titis Clothing, Mr Wonderful, Maggie Sweet, Pepa Loves, Maribel Ruiz, A’bicyclette i The Code. Tot, marques que conflueixen en un estil dolç on predominen les gases, els tuls, els llaços, l’encaix, els estampats divertits i els colors, sobretot pastels. Peces de roba pensades per a una dona coqueta, jove, alegre i divertida. 






A la inauguració vaig tenir el plaer de conèixer a la Vero, de la franquicia de Tarragona i a la Raquel, la fundadora de la marca, les veritables protagonistes de l'esdeveniment. I aquí estem les tres! 


La seva proposta es va encantar, i em vaig enamorar d’una de les peces de la col·lecció de Maribel Ruiz, una faldilla llarga de tul en color rosa amb dues franges d’encaix cru a la part inferior, i un cinturó elàstic també de color cru. Una peça molt primaveral, d’estil molt, molt romàntic, que lliga molt amb l’estil de Nineta i també amb el meu, així que...ja forma part del meu vestidor!!!






Així doncs, Nineta ha arribat a Tarragona, per a totes les tarragonines i totes aquelles que us agradi donar un aire romàntic als vostres looks. 

Font: Fotos cedides per Nineta Tarragona

-----------------------------------------------
Pots seguir L'Aparador de Reus a


2 comentaris:

  1. Gracias por elegir nuestra gama de vino #blancoyenbotella para esta gran inauguración. Toda la suerte! #sinrodeos

    ResponElimina
  2. De les millors tendes de roba femenina,actual i moderna que hi ha.

    ResponElimina