dijous, 4 de juny del 2015

Aquest any si: Biquini d'Oriol P.

L’any passat quan vaig veure que obria la botiga Oriol P a Reus, vaig tenir una alegria, m'encanten les seves propostes de roba de bany, però ja havia decidit comprar-me el biquini per aquella temporada al viatge a les illes gregues. Però aquest any si, aquest any ho tenia claríssim, el meu bikini seria d’Oriol P.


Durant els mesos d'hivern aquest establiment ha tingut tancat, de fet va desapareixer, i en el seu local, al Raval Jesús, 37, s'hi va posar un estudi fotogràfic. Però des del passat mes d'abril, ja tornem a tenir les propostes de bany d'aquesta firma catalana. 
El preu de les peces és molt acceptable, i la qualitat està molt bé. Si coneixeu la marca ja sabreu que seleccionen uns quants models i després els fabriquen amb diferents teles, d’estampats i textures diferents. Sense més floritures, perquè la majoria de vegades no cal complicar-se, simplement fent les coses bé, ja n’hi ha més que suficient, i Oriol P n'és un especialista. 
Per aquest estiu, per a mi he aposat per un bàsic en color negre, amb part de dalt en forma de triangle i coll halter i calceta estreta dels costats, com a mi m’agrada. La textura de la tela m’encanta, sembla piqué, és gruixuda, però elàstica i fa el gravat típic d’aquest tipus de teixit.



Si us agrada la roba de bany llisa, però que alhora tingui un toc especial, les propostes d’aquesta marca per aquesta nova temporada segur que us encantaran! A més dels colors més clàssics com el blau, el vermell o el negre, hi ha més colors com un turquesa i un rosa pal que són xulíssims! A més, hi ha alguna peça que combina dos tons i queda genial!
A més, també trobem la majoria de peces de bany amb els seus estampats: topets, prints geomètrics, florals o a ratlles. La majoria, amb el seu pareo de conjunt. I per a ells i per als nens també, eeeh! Oriol P vesteix tota la família per anar a la platja!

Jo vaig aprofitar i també li vaig comprar un biquini per la mare. Per a ella vaig escollir un biquini vermell amb topets blancs, fi però divertit. Amb la part de dalt d’escot banyera. A ella que és més de vermell que de rosa, i que aposta pels biquinis sense tirants, li va encantar. A més, vaig comprar-li el pareo de conjunt, d’una tela molt fineta i fresqueta. Així que ja pot anar tota conjuntada a estrenar la temprada de platja!







Podeu llegir més sobre Oriol P al post publicat al blog: http://www.laparadordereus.com/2014/07/biquini-nou-aquest-estiu.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada