dimecres, 10 de juny del 2015

Sayan: la simplicitat més sofisticada

Per fi avui publico un post que se m’havia quedat pendent de fa dies: el de la inauguració d’una nova botiga especialitzada en vestits de festa per a dona: Sayan.




Actualment SAYAN està present només a Barcelona, a Madrid, i a Reus, a la Plaça de les Basses, 8 (amb accés pel C. Jesús i pel C. De la Galera). Es tracta d'un altre firma que aposta per la nostra ciutat, considerant-la la capital comercial del sud de Catalunya, i cal dir que, també degut a l’estreta relació que la seva propietària, la Carolina Muñoz, té amb la ciutat.


Tot i que la botiga està oberta des del passat mes de març, no va ser fins el passat 14 de maig quan va tenir lloc la inauguració oficial, en la qual vaig tenir el plaer d’assistir.




Sayan és la marca i el projecte personal de la dissenyadora Soledad Álvarez, filla de la conegudíssima dissenyadora i empresària Purificación García, amb productes que ella mateixa dissenya, produeix i comercialitza.



La seva especialitat són els vestits de festa i còctel, tot i que també hi podem trobar complements i accessoris, i una selecció de peces de roba més bàsiques o pel dia a dia.  Peces originals, actuals i amb estil propi, dissenyades sota la filosofia del "menys és més". 



La seda, el cotó i el lli són els teixits principals amb els que està confeccionada la seva col·lecció, combinats en algunes ocasions, amb brodats i lluentons. Dissenys simples però amb quelcom molt especial, amb les que podem aconseguir un look sofisticat i molt tendenciós. 



Els colors de les seves peces són diferents al que estem habituats. A més dels clàssics negre, blau marí o gris, també trobem colors molt elegants com el marró tabac, el blau petroli, el verd pistatxo, el caqui o el fúcsia. Colors que a més, es combinen en alguna de les seves peces, aconseguint mescles vibrants i diferents.   








En quan a accessoris podem trobar bolsos, bijuteria i fulards, però n’hi ha un que destaca i que és una de les claus d’aquest comerç: els cinturons. Unes peces precioses, de grans dimensions, amb brodats i detalls en daurat, sobre un fons dels mateixos colors que les peces de roba. Un accessori que acaba d’aportar un toc especial i elegantíssim als dissenys de Soledad Álvarez.






Com us he dit, Sayan s’especialitza en moda per a esdeveniments, així que a més, tenen la cura de controlar que ningú més repeteixi el teu vestit en l’acte que el lluïm, anotant-se la data i el lloc de la boda, comunió o el que sigui. Jo no m’he trobat mai que algú vestís igual que jo, però si que conec més d’una que si ha trobat, així que és tot un punt! 

Després de conèixer més a fons la seva col·lecció, vaig tenir clar que el meu vestit per a la boda d’aquest any seria d’aquest establiment. M’encanta l’estil, i buscava alguna cosa diferent, elegant i amb estil, i al mateix temps còmode; i amb l’ajuda de la Carol i l’Ester vaig escollir el modelet perfecte! Però d’aquest ja us en parlaré en un altre post... 





Ara que és l’època de les BBC’s, i si teniu algun esdeveniment a la vista, és l’ocasió perfecte per anar a conèixer aquesta nova botiga de moda i descobrir-ne les seves estiloses propostes, ben diferents als clàssics vestits de festa, us ho asseguro! 


-----------------------------------------------
Pots seguir L'Aparador de Reus a

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada