dimarts, 30 de juny del 2015

System Action arriba a Reus


Donem la benvinguda a un nou comerç a Reus! En ple centre de l'eix comercial per exel·lencia, al local nº 16 del Carrer Llovera, on anteriorment hi tenim la sabateria Roy Alty, que sense fer gaire sorroll, va tancar fa unes setmanes...i on des del passat 6 de juny, trobem una de les botigues de moda de la marca catalana System Action



System Action és una cadena de roba per a dona que va iniciar la seva activitat l'any 1986 i que durant els últims anys no ha fet més que creixer.  
Segur que coneixeu la marca o almenys us sona haber-la sentit. Tot i que fins ara, no estava físicament a Reus, ja fa anys que sí estava present a Tarragona, i també a Barcelona. Jo, rebuscant a l'armari de casa els pares encara hi trobaria alguna peça de fa temps que se m'ha quedat petita...




L'estil de System Action és molt actual, el que és porta més avui en dia: moda pràctic, còmode i versàtil. Trobem molts comerços que aposten per aquest tipus de peces de roba d'estil més casual amb tocs ètnics i boho-chic, però a les propostes d'aquest comerç se li ha de sumar una qualitat superior, tan en els teixits com en els acabats, que evidentment té una repercusió relativa als preus, tot i ser justos. La seva oferta està situat en un punt mig entre les grans firmes y les marques "low cost". Una oferta canviant i actualizada cada setmana. 
Els seus dissenys estan confeccionats a la fàbrica pròpia, que la marca té ubicada a Barcelona. Dissenys amb teixits vaporosos: fils, lli, seda i viscosa, de colors naturals: blancs, crus, marrons, taronges, burdeus i verds. Pantalons, faldilles i bruses folgades, i alguna peça amb brodats o petits estampats.  
Vaig anar a conèixer la botiga el mateix dia de la seva obertura, i vaig aprofitar per fer-hi les primeres compres, dues peces per a mi i una l'Anna, pel seu aniversari. 




Per l'Anna, que es va prestar a fer-me de model, li vaig comprar un top d'estil ètinic, molt folgat, agafat al coll, deixant les espatlles descobertes, amb una petita sanefa al coll i botons a l'esquena.  





I per a mi, un top llis de color cru, molt vaporòs. Un bàsic molt versàtil, que ja tinc més que amortitzat. 




I uns shorts molt fluids, tipus pantalón de pijama amb un petit estampat verd-blau i una sanefa en vermell als laterals. Molt còmodes i fresquets. 




Dues peces molt estiuenques a les que ja estinc traient molt de partit! 




I ja sabeu que després de la Festa Major, arriben LES REBAIXES!!! Així que si encara no heu anat a descobrir les propostes d'aquest nou comerç a la ciutat, ara és un bon moment per fer-ho! 


 -----------------------------------------------
Pots seguir L'Aparador de Reus a

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada