dijous, 21 de maig del 2015

Tot Valentina al 50%

Ja coneixeu Valentina, la botiga de bijuteria situada al Raval Jesús, 11-13. Vaig dedicar un post a aquest comerç fa menys d’un any (Podeu llegir-ne el post que vaig escriure en el següent enllaç: Bijuteria de celebració)


Doncs bé, fa pocs dies, vaig assabentar-me que el comerç es trasllada, deixant el local actual per ubicar-se un altre establiment d’aquí uns mesos, del que espero poder-vos informar d’aquí poc. És a causa d’aquest trasllat que des del passat dia 15, i només fins aquest dissabte, 23 de maig, trobem tots els seus productes amb un descompte del 50%.



Durant la meva última visita fa uns mesos, vaig poder veure alguna peça interessant que tenia pensat adquirir més endavant, però vist que la botiga tanca “temporalment” i aprofitant el descompte especial, ja hi he anat i aquestes han estat les meves noves adquisicions.



Un collar preciós de la marca Velatti, de la dissenyadora catalana Sandra Acosta. Una joia feta a mà, amb un gran pedra de jade verda canadenca dins un cercle banyat en or de 18kt. Sandra Acosta s’introdueix en el món de les pedres semi precioses a partir del 2008, i no és fins al 2012 quan crea la seva pròpia marca Velatti Minerales, oferint dissenys basats en elements naturals, peces úniques i originals que formen una col·lecció elegant, fàcils de portar i que no passen desapercebudes. Aquesta barcelonina ha aconseguit amb molt poc temps, posicionar-se a Europa i als principals mercats d’Estats Units amb una producció de qualitat i 100% espanyola.





Unes arracades de tons rosats de la firma valenciana Salvatore, també banyat en or. Ideals per a un look més festiu.



I dues polseres finetes amb peces de bijuteria i una perla, i amb iman com a tanca. Una per a mi i una altre per la mare.



 Si us fa falta algun accessori, ja sigui per diari, per capritx, o perquè teniu algun esdeveniment especial, ara que ve l'època de les BBC’s, aprofiteu i aneu a donar un cop d’ull a Valentina. Recordeu, fins aquest dissabte 23 de maig, tot a meitat de preu!!!!

-----------------------------------------------
Pots seguir L'Aparador de Reus a

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada