dimarts, 5 de maig del 2015

Tendències de 2015 per a BBC: Les Sabates

Comença l’època de les bodes, batejos i comunions (BBC). L’època d’anar a la busca i captura del vestit perfecte, sessions eternes de perruqueria i estètica, i posar-nos totes les plomes. Jo aquest any tinc dues bodes, així que ja aniré escrivint sobre els progressos que vaig fent sobre la matèria... Avui, i per inaugurar la temàtica, el post va d’una part molt important de la nostra indumentària: les sabates.


Les sabates és una de les peces més carismàtiques de qualsevol vestuari i tot i que sembli poc important, la seva rellevància és importantíssima, i pot ajudar-nos a aconseguir un look brillant o pot arribar a arruïnar-lo per complert. Per a les celebracions, principalment per a les bodes, les dones busquem una sabata sofisticada, chic, diferent al calçat habitual, que quedi bé amb el nostre look, però també amb el nostre estil, cosa que a vegades no resulta feina fàcil...

Doncs gràcies a la col·laboració de Mallorquí Sabaters, avui us porto les tendències per aquesta nova temporada en aquest tipus de calçat. Algunes de les propostes que trobem entra la selecció de calçat de festa que ens ofereix Mallorquí Sabaters (Raval Jesús, 30 i C. Llovera, 24), i algunes d'altres comerços de la ciutat. 

Els colors clàssics com el nude o el negre, sempre són garantia d’èxit. Acostumen a quedar bé amb la majoria de modelets i a més, sempre són més fàcils de combinar més endavant en algun altre look arreglat.

MTNG de Mallorquí Sabters

Mallorquí Sabaters


Michael Kors a Ester Martin
Geox

Aquest any però, igual que amb la roba, es porten els metal·litzats amb brillantor: plata, or, bronzes i altres colors amb la seva versió més glitter.


Mallorquí Sabaters

Mallorquí Sabaters

Unisa de RoyAlty
MaryPaz

Rosa Clara

Mango

Les plataformes, també es fan valer en aquest tipus de calçat. Que a més de ser tendència, és molt més còmode que un tacó d’agulla.


MariaMare de Mallorqui Sabaters

Alma en Pena de D'Aleyda

Bibilon de Ester Martin
United Nude de CASAS

I sobre això, el taló d’agulla queda a un segon terme, agafant el relleu el talons més gruixuts i rectes. Dins d'aquest estil, a Mallorquí Sabaters trobem les propostes de la marca Pitillos, una firma que ha sapigut combinar tendència i comoditat, a la perfecció. Aquí en teniu algu exemple d'aquesta, i d'altres marques. 


Pitillos de Mallorqui Sabaters

Pitillos de Mallorqui Sabaers

Pitillos de Mallorqui Sabaters

Mariamare de Mallorqui Sabaters
Mango

Zara

Per norma general, les sabates que lluïm les dones a aquest tipus de celebracions són de tacó, i per a les que no estem acostumades, poder arribar a ser un infern i a arruïnar-nos la vetllada. Per això és ideal comprar-ne unes que siguin lo més còmodes possibles, o si més no, portar-ne unes de reserva, el que anomenem “calçat d’emergència”. En aquesta categoria les estrelles són les ballarines, tot i que jo prefereixo un sabata còmode amb sola de topolino o amb plataforma. Van genials, sobretot si anem amb vestit llarg. D’aquesta manera no perdem alçada i no acabem amb els baixos fets un desastre. 

De totes formes, sembla que la comoditat és una de les tendències d’aquesta temporada per les BBC. Jo m’hi apunto, això si, sense deixar de banda el glamour!!  


-----------------------------------------------
Pots seguir L'Aparador de Reus a

1 comentari:

  1. Avui toca comprar sabates per anar de comunió, amb tant bones referències aniré a tiro fet.

    Mai

    ResponElimina