dimecres, 6 de maig del 2015

Un cafè a Praga

La setmana passada vaig tenir el plaer de ser convidada a conèixer una nou establiment que ha obert fa pocs dies a Reus: La cafeteria-pastisseria Praga.



Praga està situada al Raval Robusrer, 41, en un lloc estratègic, perquè està just davant de la seu de la Germandat de Sant Isidre i Santa Llúcia i a pocs metres del Col·legi Sant Josep de Reus. Així doncs, és converteix en una molt bona opció per als pares i les mares que fan temps mentre esperen que es faci l’hora de plegar dels nens, o bé, per a tots aquells que assisteixen als nombrosos actes que es celebren a la seu d’aquesta entitat, i evidentment, per a la resta de ciutadans que vulguin gaudir de les seves propostes dolces i salades.


Aparentment, el local és modest, sense moltes pretensions però al mateix temps agradable. Estret i llarg, amb algunes taules altes que es veuen des de l’entrada. Un cop a l’interior de l’establiment, trobem una sala interior més àmplia, molt tranquil·la i reservada. A més, la previsió és que d’aquí pocs dies, el local obri una terrassa exterior a la zona de darrera del local, a la Plaça Baluard. Fet que li aprortarà un plus.


L’oferta que hi trobem és molt àmplia, podem prendre des d’un cafè o una infusió, fins a una cervesa o un vermut, passant pels refrescos, sucs, xocolata calenta, etc...Amb l’opció de prendre’ns-ho al propi local o per emportar.
I per menjar, disposen de diferents varietats de brioixeria: croissants, napolitanes, fartons, tulipes, elaborat al propi local, entrepans de diferents mides, o pastisseria elaborada i portada des la de Pastisseria El Carrilet: tartaletes, merengues, pastissos, bracets de crema, nata, i algun pastís, com el deliciós Pastís Shacher que vaig tenir el plaer de provar...boníssim!!!



Com deia, a més de cafeteria, Praga també és pastisseria, així que podem anar-hi a buscar brioixeria, pa de diferents tipus, i també pastissos i altres dolços. 



 Els pastissos que es poden personalitzar per encàrrec, igual que també ens ofereixen el servei de càtering dolços i salats.



Per aquells que hi aneu a prendre alguna cosa, descobrireu que amb tota consumició, us obsequiaran amb un detallet, que sempre és d’agrair: un mini croissant per als cafès, uns fruits secs amb la cerveseta o el refresc, o unes patates i olives per al vermut. A més, tenen una oferta permanent molt interessant: un tallat o un cafè amb llet + mini entrepà o croissant, per tan sols 2€, i altres ofertes puntuals que ens aniran anunciant a través Facebook. Així que abans de quedar amb algú per anar a fer un cafetó, anar a esmorzar o berenar, caldrà donar un cop d’ull a la seva Fan Page. 




L’horari del local és molt ampli: de dilluns a divendres de 8:30h a 13:30h i de 16:30h a 21:00h, els dissabtes de 8:30h a 14:00h i de 17:00h a 21:00h i diumenge de 9:00 fins a les 14:00h. I a més, el personal que hi treballa són molt agradables i servicials. Un bon lloc per anar a berenar!


Fotografies cedides per Praga 

-----------------------------------------------
Pots seguir L'Aparador de Reus a

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada