dilluns, 18 de maig del 2015

Monos super monos

Si hi ha una peça de roba clau aquesta temporada de primavera-estiu 2015, aquesta és sense dubte “el mono”. El mono és una peça de roba còmode i fàcil de portar (no tan de treure...), versàtil i que afavoreix a la majoria, estilitzant la figura, amagant allò que ens sobre i ressaltant els nostres millors encants! Només cal saber triar el més adequat per a nosaltres.





Ja poden ser curts, llargs, de dia, de nit, d’estil casual o de festa, d’estampats o monocolor, de coll alt o amb un escot pronunciat... Aquesta temporada n’hi ha per a tots els gustos, i l’oferta que ens proposen els comerços de Reus, és ben àmplia.

Al meu vestidor ja hi ha algun mono d’altres anys, que evidentment, aquesta temporada tornarà a sortir, però tot i així, no m’he pogut resistir d’afegir-n’hi un de nou. El seleccionat ha estat una de les propostes de Bimba’s (Raval Jesús, 32).
Ja us he parlat presentant algunes de les propostes de Bimba’s en altres post i sovint a les xarxes socials. Tot i ser un comerç relativament nou a la ciutat, ja s’ha convertit en un dels meus comerços preferits de Reus. L’estil m’encanta! Teixits vaporosos, puntentes, blondes i encaix, volantets, flors i colors, i un clar estil retro; dels anys 60’ en la majoria de les seves propostes per aquesta temporada. La seva propietària, la Sonia, és un encant! I té cura d’oferir un producte diferent, adaptat a totes les edats, però d’aires jove i amb un punt entre l’esti naif i el boho. Destaquen els estampats diferents, i els colors pastels, prioritzant el rosa...serà que per això m’agrada tant!!!
A Bimba’s podem trobar-hi una selecció de peces de roba de marques com: ICHI, Nuribel, Bravesoul, Á biciclette, Maggie Sweets, i els bolsos de la marca The Code, tan apreciada entre les bloggeres. El meu mono nou és el model Dalma de Maggie Sweets, una marca jove que ens ofereix una col·lecció de vestits seixanteros, d’estil dolç i romàntic, una marca molt interessant... I la peça en qüestió és un mono curt, de màniga llarga i escot pronunciat en V, de roba vaporosa, amb print floral gran i fons en blau marí. Entallat a la cintura acompanyat d’un cinturó elàstic en daurat. La veritat és que he de dir que vaig fer una molt bona elecció.



Que us sembla com el vaig combinar?



I aquests són alguns altres models de monos super monos que podem trobar a Bimba’s...








A Bimba’s trobem varis models de monos per escollir, però us deixo amb altres propostes que podem trobar a altres comerços de Reus.    

Jumpsuite de Compañia Fantastica a Life & Colors

Mono denim de Gas Jeans
Jumpsuit de print geomètric de Despatx E 

Jumpsuite de IKKS
Mono curt de Mango

Jumpsuite estampat de Mango
Mono de neopreno de Bimba & Lola

Mono print raquetes de Nice Things

Mono de Shana

Mono de Stradivarius

Mono paraula d'honor de Zara 
Mono de Zara

I vosaltres, ja teniu el vostre mono o jumpsuite????



-----------------------------------------------
Pots seguir L'Aparador de Reus a



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada