dimecres, 1 d’abril del 2015

El Pal Selfie: Un dels objectes més inútils i de més d’èxit

Ja sabreu que aquest últim Nadal, un dels regals més regalat, i alhora un dels gadgets que té més èxit en la actualitat és el Pal Seflie. Però potser el que no sabeu és que aquest bastonet tan preuat que avui està en quasi totes les nostres cases, realment és un invent japonès que ja al 1995 es va incloure en un llibre d’invents. Però d'invents inútils!



Fa un parell d’anys, en un dels nostres viatges, vam veure justament a un japonès viatjant sol, que s’anava fent fotografies a través del seu mòbil i d’un bastonet, que en aquell moment em va semblar curiós, un pél ridícul, però alhora, molt pràctic per aquells que viatges sols o amb parella. Pocs mesos després, resulta que aquest objecte es converteix en tot un èxit, i amb el regal de nadal més popular del 2014. Com canvien les coses, no? 



El "Selfie Monopod" s'ha creat per fer-nos aquestes autofotos “selfie” que estan tan de moda, arribant allí on el braç no arriba. Funciona utilitzant la tecnologia Bluetooth, que havia quedat una mica oblidada, connectant el nostre dispositiu mòbil a aquest bastonet, situant-lo a un abraçador ajustable a un dels extrems. Utilitzant la càmera del mòbil i prement el botó situat al mànec a l’extrem inferior del pal, fem la foto. I evidentment, acte seguit, la publiquem a les nostres xarxes socials o la compartim per whatsapp...




A mi, els Reis Mags també em van portar un “Pal Selfie”, i de color rosa! Per suposat... És un objecte que podem trobar a moltes botigues especialitzades en tecnología i telefonia móbil. El meu concretament va sortir de Tecnogallery, al C. Jesús, 36. Un comerç especialitzat en mobils lliures, tauletes i accessoris per a aquest tipus de dispositius, on hi ha uns nois molt simpàtics i que a més tenen coneixiements de la materia.



La veritat és que el "Pal Selfie" és molt útil i divertit per fer fotos de grup en excursions, viatges, reunions de familia o amics, i ideal per aquests dies de vacances de Setmana Santa. I a més, és molt pràctic perquè cap en qualsevol bossa.  
El "Selfie monopod" o vulgarment anomenat "pal selfie" és el substitut perfecte al “Perdoni senyor, ens podria tirar una foto? Gràcies!”



Bona Setmana Santa a tots/es! 

_________________________________


Pots seguir L'Aparador de Reus a

1 comentari:

  1. M'encanta. Fa temps vull un Pal selfie. Aniré a TecnoGallery a veure si segueixen venent.

    ResponElimina