dilluns, 30 de març del 2015

3 tendències claus en calçat Primavera-Estiu 2015 by Mallorquí Sabaters

Mallorquí Sabaters, em va invitar a descobrir les seves propostes per a la nova temporada i alhora conèixer més de primera mà, les tendències més actuals en calçat, per aquesta primavera-estiu 2015. Així que en el post d’avui, us descobriré el calçat estrella amb el que aquesta temporada anireu a la última!



Mallorquí Sabaters és una empresa familiar dedicada al calçat des de 1943, originaria de Valls i fundada per Llorenç Mallorquí. Va començant essent una empresa dedicada a la venta al major d’espardenyes, que als 80’s, fa un salt cap al mercat del retail, obrint la primera botiga a Sabadell.


Actualment Mallorquí Sabaters compta amb sis botigues pròpies a Catalunya, dues de les quals, a Reus. Una al Carrer Llovera, 24, i l’altra al Raval Jesús, 30. La resta a Valls, Sabadell i Terrassa.
La clau d’aquesta empresa dedicada al calçat és oferir un producte de qualitat, confortable i per a totes les edats, a uns preus molt competitius. Tot, tenint en compte les tendències més actuals per tal de que la seva clientela pugui anar cada dia, còmode i a la moda!

A Mallorquí Sabaters podem trobar una oferta de calçat àmplia; una oferta formada principalment per reconegudes marques nacionals i alguna d’internacional.  
Amb calçat femení trobem marques per a les més fashionistes, per aquelles que volem anar a la última de cap a peus, com Mustang, Marie Mare, Coolway, Xti o Refresh, entre altres; marques que ofereixen un calçat lleuger i funcional com Pitillos, 24 Horas, Fluchos, Skechers, o l’alemana Rieker, etc; i marques que ofereixen un calçat còmode, confortable i de qualitat, marques que s’identifiquen amb l’estil de vida actual com Pikolinos, Yokono, Porronet, Kangaroos o la italiana Ripossella, entre altres.



Amb calçat masculí trobem diverses col·leccions que abasten diferents estils: sabates d’estil urbà com les de Levis, Lois, Coronel Tapiocca, Kangaroos, Mustang, Skechers, etc..; sabates elegants com les de Yokus; i sabates molt confortables com les de Fluchos, Baerchi o Pikolinos.


Doncs bé, com us deia, durant la meva visita a la botiga que Mallorquí Sabaters té a Reus, al Raval de Jesús, vaig descobrir les 3 tendències claus que marcaran la moda aquesta nova temporada pv15, en quan a calçat femení:


TENDÈNCIA BOYFRIEND


El calçat masculí és per norma general molt còmode, així que no és d’estranyar que les dones també vulguem calçar com ells, no? Doncs per això i segur que per moltes coses més, una de les tendències claus d’aquesta primavera és calçar un estil de sabates masculines basada en els dissenys més clàssics, principalment de cordons com les Bluchers o tipus Oxford. Des de la sabata més clàssica i relaxada que incorpora colors més originals, fins a dissenys més atrevits que incorporen plataformes o altres elements més vistosos.

Model Boyfriend de Pikolinos - models per a home i dona



PLATAFORMES, I SI SÓN BLANQUES, MILLOR!


Les Plataformes. Ara si que si! Si l’any passat i durant l’hivern ja varem veure algunes marques de calçat que incorporaven aquest element a les seves sabates, ara són la immensa majoria les que s’han sumat a aquesta tendència, presentant-nos calçat amb una plataforma en colors, principalment blanca. I no només en sabates atrevides amb una plataforma altíssima, sinó que també trobem aquesta sola blanca en sabates i sandàlies més relaxades.



Cuma de MUSTANG

Sandàlies negres amb plataforma blanca de MARIAMARE

Ugly shoes de YOKONO


Un exemple d’aquesta tendència portada al límit és aquesta versió de les Birkenstock, també conegudes com ugly shoes, que ha fet la marca Mustang. Us atreviu??

Osaka de MUSTANG



A TOT COLOR

Estampats cridaners, colors originals en calçat clàssic, combinació de colors, metal·litzats, platejats, daurats..., colors fosforites...
S’ha acabat portar un calçat marró, blanc, beig o negre! Ara ens atrevim a tot! El color, en calçat, ja no entén ni d’estils ni d’edats. Tot està permès, i a més, està de moda!










 Per a mi vaig escollir unes sabates de la marca Mustang, el model Punch. Un botí ideal per dur aquesta primavera, de color marró moka, amb encunyat lateral i cordonera, i amb sola dentada i taló ample de 9cm d’alçada, de color blanc. Un calçat còmode i al mateix temps, a la moda!






Però a més, ja vaig clitxar algun altre model que més cap a l’estiu em vindrà genial! Vosaltres ja teniu el calçat per aquesta nova temporada? Jo us aconsello que passeu per Mallorquí Sabaters, on hi trobeu alguna cosa interessant que encaixi amb al vostre estil, i amb la que anireu a la moda... Segur!


Mallorquí Sabaters


_________________________________

Pots seguir L'Aparador de Reus a

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada