diumenge, 8 de març del 2015

Sorteig The Cotton Home: Plusvin

Com ja vaig anunciar a través de les xarxes socials, us estava preparant una sorpresa junt amb The Cotton Home: un super sorteig amb un premi genial!



Però abans de tot, us vull presentar The Cotton Home i la seva col·lecció “plusvin”.

Darrera aquesta marca, trobem a Mobles Perpinyà, una empresa de Reus dedicada a la tapisseria i a la decoració, amb una llarga experiència i professionalitat. Una de les empresa en la que he confiat per vestir la meva llar, i de la que ja he escrit en altres ocasions (aquí i aquí).



The Cotton Home, a més de ser la seva nova marca pròpia, és el nom de la seva botiga online, on podem trobar principalment accessoris i decoració per les nostres llars i cuines, i roba de llit de marques com Lexington, Scapa Home o Designer Guild, entre altres, però també mobiliari i peces de tapisseries fabricades per ells.   
La col·lecció “plusvin” és una de les seves propostes més originals per vestir la nostra cuina i les nostres taules amb estil. Una col·lecció especialment pensada pels amants del vi, realitzada amb roba d’alta qualitat i uns acabats de primera. La roba és estampada amb etiquetes de vi de colors beix, marrons i grisos. Aporta un estil elegant amb un toc rústic. 





La col·lecció està formada per bosses per transportar una o varies ampolles de vi o cava, bosses diverses, tovalles i camins de taula, davantals, coixins, agafadors, i fins i tot, barrets de cuiner.
La podeu trobar a la seva botiga online o bé, a Mobles Perpinyà (C/Campoamor, 2, Reus)







Jo ja he aprofitat aquesta col·lecció per fer un regal: acompanyant un bon vi amb aquesta bossa "plusvin", que és una forma de ser més original i quedar molt bé, no creieu? 




“Plusvin” és una col·lecció que tot amant del vi hauria de tenir a casa seva. És per aquest motiu que The Cotton Home proposa a tots els seguidors i lectors d’aquest blog un sorteig de dues peces d’aquesta col·lecció: un davantal i un agafador, super xulos!!!








Com sempre, participar és molt fàcil, aquí en teniu tots els detalls: 
  • El premi inclou un joc format per un davantal i un agafador de la col·lecció "plusvin" de The Cotton Home
  • Heu de deixar el vostre nom, cognom i email de contacte, al formulari que trobareu al final d'aquesta entrada
  • Heu de ser seguidors de Facebook de The CottonHome 
  • El termini per participar es fins el dimecres 25 de març a les 21h
  • El sorteig es farà a través de Sortea2
  • El dijous 26 de març publicaré el nom del guanyador al blog. 
  • Si teniu algun dubte, podeu escriure un comentari al blog o bé, enviar-me un email a info@laparadordereus.com
Ah! I estigueu atents a la Pàgina de Facebook de L'Aparador, per no perdre-us cap novetat! 

MOLTA SORT A TOTS! 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada