dimarts, 10 de març del 2015

Wolford: luxe de cintura cap a baix

Una de les tendències dels últims anys, ha estat la de no dur mitges en els nostres looks. La veritat és que no m’he acabat d’acostumar a aquesta moda, si puc escollir, prefereixo la mitja tupida. Tot i així, davant de dur una mitja clara, l’opció de no dur-ne cap sempre l'he considerat preferible. I és que si no acabes de trobar la mitja adequada, l’efecte que aconseguim, pot ser del tot desfavorable.  I això sumat a que sóc una especialista de fer-me forats i carreres a les mitges fines, doncs és clar, millor sense...
La cosa és que no totes les dones tenim unes cames perfectes: qui no té una variu, té una estria, i qui no una taca, o una veneta, la realitat és aquesta...així que dur mitges, sempre ajuda a dissimular aquestes petites imperfeccions, fer una cama més bonica i alhora ajuda a posar les carns al seu lloc.   

En el meu cas, després de provar diferents mitges de diferents marques i fabricants, i no acabar d’encertar-ho...vaig decidir-me per provar unes de Wolford, una marca de la qual havia sentit a parlar, però que no havia provat anteriorment, i la veritat, he de dir que per fi, he trobat les meves mitges!



Wolford és una empresa austríaca, fundada el 1949, dedicada a roba interior femenina i a les mitges.
Uneix modernitat, feminitat i estil amb una sofisticada tecnologia, que li ha atorgat fama de glamour, luxe i refinament. 

La firma s’ha creat un lloc important dins el sector de la cotilleria, conciderant-se una marca premium. Són molts els dissenyadors i marques de prestigi internacional que confien en la marca per acompanyar els seus models, en desfilades, passarel·les o esdeveniments varis.  

Mario Dice  - Milan Fashion Week (model Wolford Stella Tights)

Marc Jacobs - London Fashion Week

Badgley Mischka (New York Fashion Week)

 És tracta d’una marca força exclusiva, així que no la trobem a tot arreu. Per sort, a Reus, la podem trobar a Amill Llenceria. Una de les botigues histròriques dins el panorma comercial de Reus, dedicada a la roba interior i de bany per a dona. Situada al cèntric Carrer Monterols, nº11. Ca l'Amill sempre ha destacat per oferir-nos productes d’una alta qualitat, comptant amb les primeres marques del sector en quan a disseny i qualitat. Marques com Andres Sardà, Prima Donna, Marie Jo, Chantelle, Vanity Fair, DKNY, etc., a les que no hi podia faltar una marca com Wolford.



Tal com m’havien aconsellat, vaig demanar-li a l’Anna Amill, propietària de l’establiment, unes mitges mates, transparents i que fessin la cama bonica, i no va dubtar en ensenyar-me les propostes de Wolford, que tot i ser d’un preu més elevat que unes mitges d’una altre marca més corrent, compleixen aquests 3 requisits a la perfecció, us ho garanteixo!

Vaig escollir el model Naked 8, de 8 deniers en color caramel, el color que més s’ajusta al meu to de pell. L’efecte és molt bonic, realment sembla com si no portessis mitges, i alhora, fa la cama més bonica, gràcies al material amb el que estan fabricades: un fil elàstic especial, que crea un efecte una mica setinat. Però a més, es tracta d’una peça molt còmode: apreta el just i és molt lleugera.
A més, igual que aquest model, la majoria de mitges de Wolford, no tenen reforç visible, ni a la part de cuixa, malucs i cintura, ni a la puntera del peu, pel que queda molt més elegant i a més permet utilitzar-les amb sabates obertes.



Wolford ens ofereix una àmplia col·lecció de mitges i pantis de densitats des de 5 fins a 80 denier, en moltes tonalitats, colors i alguns estampats. 






Però a més, també trobem altres peces com bodys, llenceria íntima, faixes i bodys modeladors, i roba exterior femenina.






Ara que ve l'època de bodes, festetes i demés; o simplement si voleu anar ben elegant i còmode qualsevol dia, l’opció Wolford, us asseguro que és una molt bona elecció!

_________________________________
Pots seguir L'Aparador de Reus a

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada